Måndag 129 kr Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor Panerad fisk med räkröra, citron och kokt potatis Pizza från nr 1 till 7 Kebab / Kycklingkebab med pommes, ris eller bulgur
Tisdag 129 kr Raggmunk med stekt fläsk, lingon och löksås eller bruna bönor Kycklinggryta med ris Pizza från nr 1 till 7 Kebab / Kycklingkebab med pommes, ris eller bulgur
Onsdag 129 kr Grillad fläsknoisette med grönpepparsås, stekta grönsaker och klyftpotatis Panerad fiskfilé med dillmajonnäs, citron och kokt potatis Pizza från nr 1 till 7 Kebab / Kycklingkebab med pommes, ris eller bulgur
Torsdag 129 kr Ärtsoppa och pannkakor med grädde och sylt Panerad schnitzel med rödvinssås, bea, ärtor och stekt potatis Pizza från nr 1 till 7 Kebab / Kycklingkebab med pommes, ris eller bulgur
Fredag 129 kr Fläskfilé i ugn med champinjonsås och potatisgratäng Panerad rödspätta med citron, remouladsås och kokt potatis
Solbrännan
Stråkvägen 2, Österskär
Måndag: Oxbringa med pepparrotskräm, rotmos och picklade grönsaker-140 kr Kvällsöppet-21. 00 (köket stänger 20. 00 eller efter sista reservationen)
Tisdag: Helstekt fläskfilé med timjansky, tärnad potatis och tomatsallad-140 kr Kvällsöppet-21. 00 (köket stänger 20. 00 eller efter sista reservationen)
Onsdag: Foliebakad fiskfilé med Philadelphiaost och yoghurt, grönsaker och kokt potatis
Torsdag: Pannbiff med ölkokt löksky, rårörda lingon, saltgurka och kokt potatis-140 kr Kvällsöppet-21. 00 (köket stänger 20. 00 eller efter sista reservationen)
Fredag: Solbrännans stekta strömming med skirat smör, lingon och potatispuré-130 kr Pulled pork med picklad rödlök, cole slaw, bbq-sås och tortillabröd-140 kr Kvällsöppet-21. 00 (köket stänger 20. 00 eller efter sista reservationen) Lö rdag: Lunch, à la carte, våfflor, fika 11. 00- 21. 00 Kvällsöppet-21. 00 (köket stänger 20. 00 eller efter sista reservationen)
Hamnkrogen
Söderhamnen 10, Vaxholm
Måndag Sej med grönärtssås Korvstroganoff med ris (Sverige) Bœuf bourguignon (Sverige)
Tisdag Kolja med pepparrotsås Bœuf bourguignon (Sverige) Stekt rimmat fläsk med löksås (EU)
Onsdag Torsk med purjolökssås Stekt rimmat fläsk med löksås (EU) Fläskkarré med gräddsky och vinbärsgelé (Sverige)
Torsdag Flundra med örtsås Fläskkarré med gräddsky och vinbärsgelé (Sverige) Pannbiffar med löksky (Sverige)
Fredag Fiskgratäng Pannbiffar med löksky (Sverige)
Restaurang Pont
Catalinatorget 19, Täby
Måndag Helstekt Fläskfilé m. rosépepparsås, klyft potatis & zucchini Pocherad Kolja m. krossad potatis, brynt smör, ruccolasallad m. päron & hasselnötter
Tisdag Grillad Kycklingfilé m. parmesanrostad potatis, basilikakräm & bakad tomat Panerad Spättafilé m. broccolistomp, bryggröra & morot
Onsdag Viltfärsbiff m. palsternackspuré, enbärsgräddsås, haricots verts & svartvinbärsgele Torsk Bourguignon m. rödvinssky, potatispuré, sidfläsk & champinjoner
Torsdag Örtrostad Lammstek m. honungsrostade rotfrukter & grönpepparsås Torsk Queneller m. potatisstomp, vitvinssås & broccoli
Fredag Nattbakad Kalv Tri-Tip m. råstekt potatis, bearnaisesås & skysås Halstrad Röding m. dillstuvad potatis & sparris
Taverna Una
Galoppvägen 3, Täby
Tisdag Linguini frutti di mare Linguini med vongole, blåmusslor, scampi, calamari, chilli, vitt vin och vitlök 169 kr Pizza Margeritha Pizza med tomatsås, fiori di late, burrata och basilika 169 kr Wienerschnitzel Panerad schnitzel. Serveras med klyftpotatis, gröna ärtor och rödvinssås 169 kr
Onsdag Grillad avsabborre Serveras med ljummen potatissallad, sparris och aioli 169 kr Kycklingschnitzel Panerad kycklingschnitzel fylld med mozzarella. Serveras med klyftpotatis och aioli 169 kr
Torsdag Bouillabaisse Tonfisk, vongole, blåmusslor, scampi, calamari. Serveras med aioli 169 kr Hackad högrevsbiff Serveras med klyftpotatis och tryffelmajonnäs 169 kr
Fredag Wienerschnitzel Panerad schnitzel. Serveras med klyftpotatis, gröna ärtor och rödvinssås 169 kr Linguini frutti di mare Linguini med vongole, blåmusslor, scampi, calamari, chilli, vitt vin och vitlök 169 kr
Mulligans på Djursholms Golfklubb
Hagbardsvägen 1, Djursholm
Måndag Lammhults syrliga isterband och persiljestuvad färskpotatis och inlagda betor Gluten / laktos
Tisdag Mulligans raggmunk med stekt torrsaltat sidfläsk och rårörda lingon Gluten / Laktos
Onsdag Coq au vin blanc med rökt sidfläsk, steklökar & champinjoner serveras med potatispuré Laktos
Torsdag Kalvfärsbiffar med liten grekisksallad, rostad potatis och vitlökssky Gluten
Fredag Fläsk piccata serveras med risotto, tomatsås och ärtpesto
Veckans vegetariska Potatisgnocchi med kantareller och svartkål toppas med 12 månaders lagrad grana padano 175kr
Ruci
Enhagsvägen 2, Täby
Måndag 1. TANDOORI KYCKLING (Tandoori kryddor) Marinerad kycklinglår grillad i lerugn. 2. TIKKA BUTTER MASALA (Tan. Kryddor) Grillade Kycklingfilé tillagad med tomat och cashewnöt sås 3. MADRAS ( mellanstark ) Kycklingfilé tillagad med sydindisk kryddor i sås. 4. BUNNA ( stark ) Biff tillagad med paprika och lök i tomatsås. 5. MIX SABZI Blandade grönsaker tillagad med mellan stark sås. 6. KYCKLING TIKKA SIZLAR (mellan stark) Grillade kycklingfileserverad med grönsaker i olivolja. 7. OXFILE KARAI ( Mellan eller stark) Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås. 8. LAMM DALL Lamm tillagad med linser i mellan stark sås. 9. RÄKOR SPENAT ( mellan eller stark) Småräkor tillagad spenat med curry sås. 10. PALAK PONIR Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås
Tisdag 1. TANDOORI KYCKLING Marinerad kycklinglår grillad i lerugn. 2. TIKKA BUTTER MASALA Grillade Kycklingfilé tillagad med yoghurt och cashewnöt i sås. 3. BALTI (mellan stark) Kycklingfilé tillagad med balti sås. 4. ZALFRIEZI (stark) Biff tillagad med paprika lök och grön chili i sås. 5. SPENAT DAL Spenat och linser tillagad med mellanstark sås. 6. GARLIC TIKKA SIZLAR (mellan stark) Grillade kycklingfileserverad med grönsaker i olivolja. 7. KYCKLING KARAI ( mellan / stark) Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås. 8. LAMM SAMBAL ( Mellan eller stark) Lamm tillagad med sambal kryddor i sås. 9. RÄK MADRAS Små räkor tillagad med huset special sås. 10. PALAK PONIR Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås.
Onsdag 1. TANDOORI KYCKLING Marinerad kycklinglår grillad i lerugn 2. TIKKA BUTTER MASALA Grillade kycklingfilé tillagad med tomat & cashewnöt sås 3. SAMBAL (mellan stark) Kycklingfilé tillagad med sambal i curry sås. 4. MADRAS (stark) Biff tillagad med huset special sås 5. VEGETARISK BALTI Blandade grönsaker tillagad med mellan stark sås. 6. KYCKLING TIKKA SIZLAR (mellan stark) Grillade kycklingfileserverad med grönsaker i olivolja. 7. KYCKLING BASANTI(m/s) Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås. 8. LAMM KARAI ( Mellan stark) Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås. 9. RÄK SABZI Små räkor tillagad med blandade grönsaker i curry sås. 10. PALAK PONIR Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås
Torsdag 1. TANDOORI KYCKLING Marinerad kycklinglår grillad i lerugn. 2. TIKKA BUTTER MASALA (Tan. Kryddor) Grillade Kycklingfilé tillagad med yoghurt och cashewnöt i sås. 3. KORMA (mild) Kycklingfilé tillagad med yoghurt och cashewnöt sås. 4. BIFF SPENAT (stark) Biff tillagad med blad spenat i curry sås . 5. DAL MAKHANI Blandade linser tillagad med tomat och cashewnöt sås. 6. KYCKLING TIKKA SIZLAR (mellan stark) Grillade kycklingfileserverad med grönsaker i olivolja. 7. OXFILE KARAI( Mellan eller stark) Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås. 8. LAMM MADRAS ( Mellan eller stark) Lamm tillagad med huset special sås. 9. RÄK CURRY Små räkor tillagad med curry sås. 10. PALAK PONIR Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås
Fredag 1. TANDOORI KYCKLING Marinerad kycklinglår grillad i lerugn. 2. TIKKA BUTTER MASALA Grillade Kycklingfilé tillagad med tomat och cashewnöt sås. 3. KYCKLING BALTI ( mellan stark ) Kycklingfilé tillagad med balti sås. 4. VINDALOO (stark) Biff tillagad med nordindisk kryddor i sås. 5. PONIR ZALFREZI Hemgjort ost, paprika, grön chili i sås. 6. GARLIC TIKKA SIZLAR (mellan stark) Grillade kycklingfileserverad med grönsaker i olivolja
Lidingö Golfrestaurang
Trolldalsvägen 2, Lidingö
Måndag Pasta Frutti di mare med grana padano. (L)(G) Buffé: Kalops med kokt potatis och rödbetor. Vegetarisk: Falafel med tomatsås, myntayoghurt och jasminris. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med chilistekt kyckling och gräslökscrème. (Ä)
Tisdag Pocherad sejfilé med ägg, räkor och brynt smör samt kokt färskpotatis och pepparrot. (Ä)(L) Buffé: Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor. (Ä) Vegetarisk: Falafel med tomatsås, myntayoghurt och jasminris. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med chilistekt kyckling och gräslökscrème. (Ä)
Onsdag Nötfärsbiff med rostad potatis, tomatsås och tzatziki. (Ä)(L)(G) Buffé: Pocherad Alaskafilé med pestosås, kokt potatis och kronärtkocksallad. (L) Vegetarisk: Falafel med tomatsås, myntayoghurt och jasminris. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med chilistekt kyckling och gräslökscrème. (Ä)
Torsdag Stekt flundrafilé med skagen, kokt potatis och citron. (Ä)(L)(G) Buffé: Korvstroganoff serveras med jasminris. (L) Vegetarisk: Falafel med tomatsås, myntayoghurt och jasminris. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med chilistekt kyckling och gräslökscrème. (Ä)
Fredag Stekt panerad fläskschnitzel med pommes, rödvinssås och bearnaise samt tomatsallad. (Ä)(L)(G) Buffé: Fiskgryta med krutonger och aioli. (Ä)(G) Vegetarisk: Falafel med tomatsås, myntayoghurt och jasminris. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med chilistekt kyckling och gräslökscrème.
Veckans vegetariska kostar 155: alla rätter inklusive salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe och liten kaka