Måndag Ugnstekta isterband med dillstuvad potatis och rödbetor-och kaprismajonnäs Sprödbakad sejfilé med citron-och purjolöksmajonnäs och potatismos Pasta med kreolsk fläskytterfilégryta
Tisdag Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis Fisk-och räkgryta med saffran, tomat, fänkål, lök och paprika, serveras med dillaioli och kokt potatis Jultallrik serveras tisdag-lördag kl 11, 30-14, 00
Onsdag Bbq marinerad pluma (kotlettkappa) med fetaost-och rödlöksröra, stekt majskolv och stekt potatis Dillångad flundrafilé med räk-och dillsås och kokt potatis
Torsdag Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis Stekt makrill med gräddstuvad spenat och kokt potatis
Fredag Värmlandsbiff med stekt lök, rårörda lingon, gräddsås och örtrostad potatis Ugnsbakad koljafilé med ägg-och räkhack, brynt smör och rotsaksmos Lördagslunch 155kr inkl dryck, salladsbuffé, dessert & kaffe Helstekt fläskfilé med grönpepparsås, smörstekt haricotsverts-och lök, och stekt potatis Fröpanerad stekt torskrygg med champinjon-och dillsås och potatismos
Veckans vegetariska Chili sin carne med picklad lök, jalapenos, cremefraiche och basmatiris