Dagens lunch serveras vardagar 11.00 - 15.00 Lunchkort - betala för 9 få 10
Pizzeria Venecia
Stationsgatan 7, Alingsås
DAGENS LUNCH 125 SEK
Vardagar:
11.00 - 14.00
Momenti Liberi
Västra Ringgatan 7, Alingsås
Onsdag Dagens Kött Mexikansk pulled beef på fransyska, flatbread, rostad svensk majs, picklad lök, romansallad, chipotlemajonäs, fetaost Dagens Pasta Pasta med tomatsås, burrata, parmesan, basilika
Torsdag Dagens Fångst Friterad fisk, romsås, färskpotatis, ärtor, citron, dill Dagens Pasta Pasta med gorgonzola, blandfärs, örter, parmesan
Fredag Dagens Kött Grillad flankstek, pepparsmör, rödvinssky, bakad lök, sallad samt rostad potatis Dagens Pasta Linguini med citron, hyvlad zucchini, gröna ärtor, mynta, persilja, krispigt brödsmul
Restaurang Kristineholm i Alingsås
Kristineholmsvägen 26, Alingsås
Måndag Korv stroganoff med ris och inlagd gurka Siciliansk färsbiff med basilikasås, lingon och stekt potatis Pasta med strimlad fläskfilé, soltorkad tomat och riven ost
Tisdag Panerad spätta med remouladsås och kokt potatis Raggmunk, fläsk & lingon eller löksås och kokt potatis Isterband med dillstuvad potatis Spaghetti bolognese med riven ost
Onsdag Strömming med potatismos, lingon och skirat smör Pannbiff med löksky, lingon och stek potatis Husets pytt i panna med ägg & rödbetor Pasta med kyckling i currysås och riven ost
Torsdag Ärt eller fisk & skaldjurssoppa med pannkakor sylt och grädde Persiljejärpar med gräddsås, lingon och stekt potatis Pasta allarrabbiata med bacon, tomatsås, chilipeppar & riven ost Pasta bologn ese med riven ost
Fredag Ångad sejfilé med purjolöksås och kokt potatis Kyckling Marengo med ris Pannbiff med löksky, lingon och stekt potatis Spaghetti bolognese med riven ost
Veckans vegetarisk pasta serveras varje dag
Pannhuset Kafé & Krog Nääs Fabriker
Spinnerivägen 1, Tollered
Måndag KÖTT: Helstekt fläskytterfilé, svampsås och rostad potatis FISK: Fisk- och skaldjursgryta, färskpotatis, primörer och aioli
Tisdag KÖTT: Köttbullar, potatismos, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon FISK: Tortellini med ricotta och spenat, svampsås, riven grana padana, ruccola
Onsdag KÖTT: Coq au vin på kycklinglårfilé med rökt sidfläsk, svamp och basmatiris FISK: Ångad kummelfilé med färskpotatis, gubbröra, brynt smör och citron
Torsdag KÖTT: Halv special de lux på Thüringer bratwurst, Alsacemos, rostad lök, dressing och örtbakat surdegsbröd FISK: Kummel anglais med rödvinssås, kapris, rödbetor och rökt sidfläsk med potatismos
Fredag KÖTT: Mexikansk chili, basmatiris, nachochips, gräddfil och rostad majs FISK: Örtbakad fångst, ratatouille, färskpotatis och citruskräm