Tisdag 1. Geang Paneang Gai Thailändsk paneangcurry med kycklingfilé, grönsaker kokosmjölk och limeblad. 1 chili 2. Pad Prewwaan Moo Wokat fläskkött med grönsaker och sötsur sås. 1 chili 3. Pad Gra Pau Nua Wokat nötkött, grönsaker, vitlök, chili och thailändsk het basilika. 3 chili
Onsdag 1. Geang Massaman Gai Thailändsk massamancurry med kycklingfilé, potatis, gul lök, kokosmjölk och jordnötter 1 chili 2. Nua Tod Krathiem Prik Thai Wokat nötkött med vitlök, koriander och grönpeppar. 2 chili 3. Ba Mie Phad Moo Wokat fläskkött med äggnudlar och grönsaker. 1 chili
Torsdag 1. Geang Keo-Waan Gai Thailändsk gröncurry med kycklingfilé, grönsaker och thailändska basilika. 2 chili 2. Nua Pad Prik Wokat nötkött med vitlök, chili och grönsaker. 2 chili 3. Moo Pad Nam Prik Pau Wokat fläskkött med chilipaste och grönsaker. 2 chili
Fredag 1. Gaeng Ped Nua Thailändsk rödcurry med nötkött, bambuskott, paprika och kokosmjölk. 1 chili 2. Gai Satay 5st spett med kycklingfilé med jordnötssås vid sidan om. 1 chili 3. Pad Bai Gra Pau Moo Wokat fläskkött med vitlök, chili, grönsaker och thailändsk het basilika. 3 chili A
Hotel Havsbaden
Skatuddsvägen 18, Grisslehamn
Lunchbuffé serveras varje vardag mellan 12.00 - 14.00
Måndag Grillade småländska isterband med fräsch röd coleslaw, senapscrème och marinerade betor. Serveras med örtstuvad potatis. Kumminbakad sej med rostade söta cocktailtomater, grillad lime och citronvelouté med dillfusion. Serveras med len potatispuré.
Tisdag Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon och pressgurka. Serveras med världens bästa lena potatismos. Pocherad kolja med rostad rödkål, örtolja, musslor, grillad citron och brynt smör. Serveras med slungad potatis.
Onsdag Crispy schnitzel med Café de Paris-smör och gräddig kantarellsås med grönpeppar. Serveras med ugnsbakad klyftpotatis med svartpeppar och rosmarin. Grillad laxfilé med rostade sesamfrön, rostad broccoli, salladslök och asiatisk crème. Serveras med buljongkokt jasminris med rostade kokosflakes.
Torsdag Koreanska noodles med gochujangmarinerad strimlad fläskfilé, kinakål, chili och friterad lök. Pankopanerad fisk på dagens fångst med grillad citron, remouladsås och picklad lök. Serveras med slungad potatis
Fredag Vitlök- och timjanrubbad kycklingfilé med slungade sugarsnaps, skysås, picklad lök, friterad lök och citronsmör. Serveras med country fries. Ugnsbakad kolja med slungade haricots verts, dragon och limevelouté, citron och dill. Serveras med potatisstomp med brynt smör
Veckans VEGETARISKA Yakiniku på Oumph med romansallad, krämig kålsallad, rostade sesamfrön, salladslök och picklad lime. Serveras med jasminris