Tisdag Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis
Onsdag 100 kr för dig över 65 år Stekt strömming serveras med potatismos, skirat smör, rårörda lingon och pressgurka
Torsdag Köttfärsbiffar med fetaost serveras med rostad potatis och tzatziki
Veckans vegetariska alternativ Grilloststroganoff med ris Vegetarisk Lasagne Cheddar, Grillost och sås
Polfood Thai Take Away
Noragårdsvägen 29 C, Danderyd
Tisdag 1. Geang Paneang Gai Thailändsk paneangcurry med kycklingfilé, grönsaker kokosmjölk och limeblad. 1 chili 2. Pad Prewwaan Moo Wokat fläskkött med grönsaker och sötsur sås. 1 chili 3. Pad Gra Pau Nua Wokat nötkött, grönsaker, vitlök, chili och thailändsk het basilika. 3 chili
Onsdag 1. Geang Massaman Gai Thailändsk massamancurry med kycklingfilé, potatis, gul lök, kokosmjölk och jordnötter 1 chili 2. Nua Tod Krathiem Prik Thai Wokat nötkött med vitlök, koriander och grönpeppar. 2 chili 3. Ba Mie Phad Moo Wokat fläskkött med äggnudlar och grönsaker. 1 chili
Torsdag 1. Geang Keo-Waan Gai Thailändsk gröncurry med kycklingfilé, grönsaker och thailändska basilika. 2 chili 2. Nua Pad Prik Wokat nötkött med vitlök, chili och grönsaker. 2 chili 3. Moo Pad Nam Prik Pau Wokat fläskkött med chilipaste och grönsaker. 2 chili
Fredag 1. Gaeng Ped Nua Thailändsk rödcurry med nötkött, bambuskott, paprika och kokosmjölk. 1 chili 2. Gai Satay 5st spett med kycklingfilé med jordnötssås vid sidan om. 1 chili 3. Pad Bai Gra Pau Moo Wokat fläskkött med vitlök, chili, grönsaker och thailändsk het basilika. 3 chili A
Hotel Havsbaden
Skatuddsvägen 18, Grisslehamn
Lunchbuffé serveras varje vardag mellan 12.00 - 14.00
Måndag Grillade småländska isterband med fräsch röd coleslaw, senapscrème och marinerade betor. Serveras med örtstuvad potatis. Anisbakad sej med rostade söta cocktailtomater, grillad lime och brynt smör med dillfusion. Serveras med len potatispuré.
Tisdag Grillad pepparrubbad kycklingfilé med myntamarinerad mango, örtolja och ajvarcrème. Serveras med krossad potatis. Bakad torsk med rostad blomkål, dill, handskalade räkor och citronvelouté. Serveras med chilifräst ris.
Onsdag Örtmarinerad kotlettrad med rostad broccoli, bladspenat, jalapeñomajonnäs och rödvinssky. Serveras med stekt potatis. Pocherad kolja med rostade sesamfrön, rostad broccoli, salladslök och asiatisk velouté. Serveras med buljongkokt jasminris med rostade kokosflakes.
Torsdag Nötfärsbiffar med franska örter med rostad spetskål, krämig vitlökssås och friterad sallad. Serveras med klyftpotatis. Bakad torsk på dagens fångst med grillad citron, sandefjordsås och picklad lök. Serveras med slungad potatis.
Fredag Vitlök- och paprikakycklingburgare med bröd, picklad tomat, picklad lök, friterad lök och tzatziki. Serveras med country fries. Ugnsbakad kolja med slungade haricots verts, räkvelouté, citron och dill. Serveras med örtigt potatisstomp
Veckans VEGETARISKA Kikärtsbollar på en bädd av krispig sallad med örtolja, picklad rödlök och vitlöksmajonnäs. Topas med friterade risnudlar