Måndag Rostade rotsaker med rabarber- & äppelchutney, rostad vitlökscrème samt kallskuren entrecôte från Torsta Gårdsbruk. Färsk tortellini med en krämig ostsås samt grillade grönsaker
Tisdag Dillkokt potatis med hårt bröd, lagrad ost, västerbottenpaj samt inlagd sill. Rostad potatis med rosmarinsky samt fetaostgratinerade biffar av lammfärs från Torsta Gårdsbruk.
Onsdag Örtkokt vete från Torsta Gårdsbruk, serveras med saffransaioli samt bouillabaisse av fänkål, tomat, sej samt handskalade räkor. Potatisgratäng med rödvinssky, picklade grönsaker samt tjälknöl av nötstek från Torsta Gårdsbruk.
Torsdag Ärtsoppa med svenskt fläsk & två sorters senap. Serveras med nystekta pannkakor med norrländsk grädde och hemkokad sylt. Potatismos med sotad broccoli, örtaioli samt pocherad sej.
Fredag Chilirostad potatis med barbequesås, tryffelaioli, burgare av nötfärs från Torsta Gårdsbruk samt nybakade briochebröd. Kaka till kaffet. Förutom dagens lunch säljer vi även vårt mathantverk här på Torsta Gårdsrestaurang! Vad vi säljer varierar beroende på säsong. Allt är såklart tillverkat från grunden här på Torsta
Bastard Burgers
Prästgatan 24, Östersund
Dagens lunch
Luleå
Norrländsk cheeseburgare med 120 gram svenskt nötkött, ost, rödlök och gurk- & jalapeñodressing.
127 / 127 kr
Restaurang Tre Rum
Prästgatan 38, Östersund
Måndag 18/8 Pasta Carbonara med parmesanost. Laxfilé med varm citronsås & kokt potatis
Tisdag 19/8 Parmesan panerad kycklingschnitzel med yoghurtsås & klyftpotatis. Torskrygg med rotfrukter & kokt potatis
Onsdag 20/8 Biff stroganoff(svenskt nötkött) med ris. Panerad strömming med rårörda lingon, skirat smör & potatismos
Torsdag 21/8 Pannbiffar(svensk nötfärs) med rosépepparsås & råstekt potatis. Torskrygg med hummersås & kokt potatis
Dagens Lunch Måndag – Fredag, 10:30 – 13:30, 110kr
Restaurang Källan
Böle 135, Frösön
Tisdag 19 augusti Grekiska järpar med fetaost och chili s erveras med Tzatziki och couscous med färska örter. Broccoli och blomkålspaj med färskostkräm och grillad picklad purjolök
Onsdag 20 augusti Asiatiska fiskkakor med rödcurrysås och grönsaksris. Paltbröd med stekt fläsk och vitsås