Måndag : Persiljejärpar serveras med enbärsgräddsås, svartvinbärsgelé pressgurka och kokt potatis. Panko panerad flundrafilé med remouladsås, gröna ärtor och kokt poatis
Tisdag: Vitlök & basilika marinerad kycklingfilé serveras med basilikasås, haricoy verts och ris . Citron & färskostgratinerad kapkummelfilé serveras med hummersås, haricot verts och duchessetoppar.
Onsdag: Grana padano panerad schnitzel serveras med grönpepparsås, haricot verts och stekt potatis. Panko panerad kummelfilé med tartarsås , gröna ärtor och kokt potatis
Torsdag: Fylld kyckling med färskost, spenat serveras med citronsås, haricot verts och ris. Panko panerad kummelfilé med romsås, haricot verts och kokt potatis
Fredag: Vitlök & basilika marinerad fläskfilé serveras med rosépepparsås och potatisgratäng. Panko panerad kapkummelfilé serveras med romsås, gröna ärtor och kokt potatis
Veckans pasta: Pasta med fläskiflé, champinjoner i krämig kantarellsås toppas med grano padano och ruccola
Veckans Vegetariska: Pasta med champinjoner i krämig kantarellsås toppas med ruccola och grana padano
Veckans sallad Kycklingfajitas med picklad rödlök, picklade morätter, aioli, brushetta och tomatconcasse