Dagens lunch, Fiskargränd, Strängnäs
Kvarnens Bar & Kök
Finningevägen 16, Strängnäs
Måndag
KÖTT: GRÄDDSTUVAD PYTT I PANNA med STEKT ÄGG och RÖDBETOR FISK: PANERAD ALASKA POLLOCK med STUVAD SPENAT, ÄGGHALVA och KOKT POTATIS
Tisdag
KÖTT: RAGGMUNK med STEKT FLÄSK och LINGON FISK: SMÖR STEKT HAVSABBORRE med RHODE ISLAND, SPARRIS, CITRON och KOKT POTATIS
Onsdag
KÖTT: PICCATA MILANESE (OST PANERAD SCHNITZEL) med GRÄDDIG TOMATSÅS och RIS FISK: PANERAD RÖDSPETTA med REMOULADE, CITRON och KOKT POTATIS
Torsdag
KÖTT: KRYDDIGA KALVFÄRSBIFFAR med GRÖNPEPPARSÅS, LINGON och STEKT POTATIS FISK: SMÖR STEKT LAXFJÄRIL med VITVINSÅS, ÄRTOR, CITRON och KOKT POTATIS
Fredag
KÖTT: SCHNITZEL CORBON BLEU (OST och SKINK FYLLD), RÖDVINSÅS, ÄRTOR, CITRON och RÅSTEKT POTATIS FISK: SMÖR STEKT KUMMELFILE med SKAGENRÖRA, CITRON och KOKT POTATIS
Veckans
PASTA: FLÄSKFILE, CHAMPINJONER, PESTO, VITLÖK, GRÄDDE och PARMESAN