Måndag 18 Augusti Kötträtt Grillad kycklingfilé serveras med rostade potatis och husets bearnaisesås Fiskrätt Stekt Alaska Pollock serveras med kokt potatis och vitvinsås Pastarätt Pasta med biff, grönsaker, krämig tryffelsås toppas med ruccola och riven grana padano ost
Tisdag 19 Augusti Kötträtt Grillad Entrecôte serveras med rostad potatis och skysås Fiskrätt Panerad flundrafilé serveras med kokt potatis och remouladsås Pastarätt Pasta med fläskfilé, i krossad tomatsås toppas med riven parmesan ost
Onsdag 20 Augusti Kötträtt Nattbakad fläskkarré serveras med tunn rostad potatis och mix pepparsås Fiskrätt Marinerad ungsbakad laxfilé med feta ost och persilja serveras med kokt potatis och pestosås Pastarätt Ravioli fylld med kaljoansvamp serveras i krämig tryffelsås toppas med parmesanost
Torsdag 21 Augusti Kötträtt Nattbakad Osso buco ( Kalv lägg ) serveras med potatispuré och skysås Fiskrätt Pocherad spättafilé serveras med kokt potatis och hummersås Pastarätt Pasta Carbonara med bacon, äggula, grädde, svartpeppar, toppas med riven parmesan ost
Fredag 22 Augusti Kötträtt Schnitzel serveras med pommes, gröna ärtor, skivad citron och husets bearnaisesås Fiskrätt Stekt torskfilé serveras med kokt potatis och äggsås Pastarätt Penne pasta med kycklingfilé, lök, broccoli serveras i krämig parmesansås toppas med ruccola och riven parmesan
Restaurang Alfred
Huddinge
Måndag Käsewurst Ostkorv serveras med stekt potatis & dijonsenapscrème Panerad torsk Med kall sås & kokt potatis Pasta diablo Med fläskytterfilé i tomat & vitlöksås Vegetariska vårrullar Serveras med ris & sweet chili
Tisdag Örtmarinerade kycklingspett Serveras med stekt potatis & tzatziki Panerad spättafilé Med remouladsås & kokt potatis Pasta med kyckling Med spenat & vitvin Vegetariska samosas Serveras med ris & yoghurtsås
Onsdag Alfreds nötfärsbiff Serveras med stekt potatis & pepparsås Tempurabakad torskfilé Serveras med kokt potatis, dill & citronsås Pasta cannelloni Med ricottaost & spenat
Torsdag Chicken tikka masala Serveras med basmatiris Sprödbakad torskfilé Serveras med dill & kaprissås, kokt potatis Pasta med skinka Med champinjonsås Alfreds pannkakor Med sylt & grädde
Fredag Fläsknoisette Serveras med klyftpotatis, bearnaisesås och haricot vertes Ugnsbakad laxfilé Serveras med kokt potatis & sås verte Falafel Serveras med ris och yoghurtsås Catering För större sällskap och evenemang rekommenderar vi varmt våra fantastiska cateringmenyer
Hotell Rantens Restaurang
Medborgarplatsen 1, Falköping
Måndag Stekt gnocchi med paprika och fänkålskräm, tomat, bakad morot, fetaost, dill och svartkålschips Soja och sesambakad karré med gochujangdressing, marinerad vattenmelon, böngroddar och ris
Tisdag Friterad potatis med parmesankräm, svamp, aubergine och sallad Isterband med dillpotatis, senapssås och inlagda rödbetor
Onsdag Ölpanerad rotselleri, färskpotatis, tartarsås, citron, ärtor och mynta Ångad lubb, kräft och krondillsås, sallad med dill och kålrabbi
Torsdag Kryddbakad stekost med bönris, sallad, stekt majs och tomatsalsa Färsbiffar, potatispuré, grönpepparsås, lök och bönor
Fredag Bönburgare med cheddar, sallad, lök, inlagd gurka, majonnäs serveras med friterad potatis Majskyckling, syrad grädde, dill, färskpotatis och morötter