Tisdag 1. Butter Chicken Marinerad, grillad kycklingfilé med smör och cashewnötter i en krämig sås. Serveras med naan bröd och basmatiris. 130:- 2. Channa Masala Kikärtsgryta med lök, tomat och ingefära. Serveras med naan bröd och basmatiris. 130:- 3. Lamm Achar Lamm tillagad i chili, indisk pickles och kokos masala sås. Serveras med basmatiris och naan bröd 140:- 4. Chicken Tikka Masala Marinerad, grillad kycklingfilé i en mild sås med grädde. Serveras med basmatiris och naan bröd 140:- 5. Räkor Gryta Tigerräkor bräserade i lök, paprika, vitlök, tomat, ingefära och chili. Serveras med Naan bröd och basmatiris. 149:-
Onsdag 1. Murgh Mango 130:- Grillad marinerad kycklingryta med smak av färsk mango och kokosmjölk. Serveras med basmatiris och naan bröd 2. Dagens Dahl 130:- Dagens dahl av lins eller böngryta med lök och tomat. Serveras med basmatiris och naan bröd. 3. Lamm Seekh Kebab 140:- Ostfyllda lammfärsbiffar, smaksatt med vitlök, kardemumma och garam masala. Serveras med ris och krämig kokos sås. 4. Chicken tikka masala 140:- Marinerad, grillad kycklingfilé i en mild sås med grädde. Serveras med basmatiris och naan bröd 5. Räkor gryta 149:- Tigerräkor bräserade i lök, paprika, vitlök, tomat, ingefära och chili. Serveras med Naan bröd och basmatiris
Torsdag 1. Grillad Kyckling Marinerad grillad Kyckling filé med tomat gräddsås. Serveras med basmati ris och naan bröd 130:- 2. Paneer Matar Vegetariska gryta tillagad med Indisk ost, örter, lök. Tomat och grädde Serverad med basmatiris och naan bröd. 130:- 3. Kashmiri lamm lammgryta med lök, tomat, ingefära och chili. Serveras med ris och naan bröd 140:- 4. Chicken tikka masala Marinerad, grillad kycklingfilé i en mild sås med grädde. Serveras med basmatiris och naan bröd 140:- 5. Räkor gryta Tigerräkor bräserade i lök, paprika, vitlök, tomat, ingefära och chili. Serveras med Naan bröd och basmatiris 149:-
Fredag 1. Chicken Korma Mild och krämig kycklinggryta med kardemumma och cashewnötter. Serveras med basmatiris och naan bröd 130:- 2. Palak paneer Indisk färskost med bladspenat, ingefära vitlök och chili. Serveras med basmatiris och naan bröd 130:- 3. Lamm Goa Lammgryta med doft av curryblad, koriander och kokos masala sås. Serveras med basmatiris och naan bröd 140:- 4. Chicken tikka masala Marinerad, grillad kycklingfilé i en mild sås med grädde. Serveras med basmatiris och naan bröd 140:- 5. Räkor gryta Tigerräkor bräserade i lök, paprika, vitlök, tomat, ingefära och chili. Serveras med Naan bröd och basmatiris 149:- Shopping Lunch
Helensgården
Vasagatan 2B, Skövde
Måndag * Stekt kungsfiskfilé, serveras västkustsås och kokt potatis. * Gräddig pasta med strimlad kycklingfilé, bacon, och lagrad ost. * Husets pannbiff, serveras med gräddsås, lingon, samt kokt potatis. * Nattbakad fläskstek med äppelchutney, serveras med gräddsås och brynt potatis
Tisdag * Stekt kummelfilé, serveras med kräftsås och kokt dillslungad potatis. * Stekt fläsk med löksås och kokt potatis, alternativt raggmunkar och lingon. * Husets Lasagne med nötfärs, tomat, och ostsås med mozzarella. Sjömansbiff, serveras med inlagd gurka
Onsdag * Smörstekt koljafilé, serveras med skagensås och kokt potatis. * Pasta Carbonara, med grädde, svartpeppar och lagrad ost. * Helstekt fläskkarré, serveras med bearnaisesås och brynt kulpotatis. * Grillad örtmarinerad kycklingfilé, serveras med rosépepparsås och brynt potatis
Torsdag . * Helensgårdens fisksoppa, alternativt ärtsoppa med fläsk. Dessert- Husets pannkakor med sylt och vispad grädde. * Stekt spättafilé, serveras med dansk remouladsås och kokt potatis. * Helensgårdens kålpudding, severas med gräddsås, lingon, och kokt potatis. * Kalvstek, serveras med gräddsås, vinbärsgelé, samt brynt potatis
Fredag * Fisk-och skaldjursgratäng, serveras med hummersås och potatispuré. * Viltfärsbiff, serveras med enbärsgräddsås, vinbärsgelé, och brynt potatis. * Helstekt fläskfilé, serveras med Café de Parissås samt ugnsrostad potatis.
Mattias Catering & Golfrestaurang
Simsjövägen 11, Skövde
Måndag Prästostbakad fiskfärsbiff med färskpotatis, vitvinssås, torkade cocktailtomater och dill Nattbakad fläsksida med syrlig skysås, äppelchutney & rostad potatis Getostrisoni med inlagd fänkål & tomatsallad
Tisdag Rostad kyckling med rödcurrysås, brynt morot & kokosris Lasagne med tomatsås, örtyoghurt och rucola Bakad vitkål med stekt ost, röd currysås, koriander och gurksallad
Onsdag Pocherad sej med krispigt bacon, rostad mandel, brynt smör & sötpotatispuré Grillad fläskschnitzel med bearnaise, rödvinvinägrett, citron & ärtor serveras med stekt potatis Spansk tortilla med tomatsallad & basilikakräm
Torsdag Frikadeller i tomatsås med lagrad hårdost & basilika serveras med rostad potatis Fried rice med sojamarinerad kyckling, chilimajonnäs, limemarinerad gurka och stekt ägg Vegetarisk ramen med misobuljong, svamp, pakchoi, chili, salladslök, morot & sojamarinerat ägg
Fredag Färsbiff ”Wallenberg” med ärtor, schalottenlök brynt smör, lingon & ärtor serveras med potatispuré Paella med saffran, vitt vin, musslor, räkor, fisk, chilli, lök, tomat & örter Pasta pesto med bakade tomater, rostade kikärtor & lagrad hårdost