Måndag 1. Palak Ponir 115:- Hemgjord indisk ost med spenat, lök, paprika, vitlök, tomat och indisk special curry masala. Tillagad i indisk curry- och gräddsås. 2. Daal Sambal 115: - Kokta kikärtor linser med lök, paprika, färsk tomat, koriander, ingefära och indisk special sambal masala. Tillagad i krossade grönsaker, indisk curry- och tomatsås. 3. Alo Balti 115: - Kokt blomkål, potatis och ärtor med färska tomater, koriander, vitlök, spiskummin och gurkmeja. Tillagad i krossade grönsaker, indisk curry- och baltisås. 4. Tandoori Chicken 115: - Special tandoori masala med kycklingklubbor grillade i lerugn. Serveras med medium indisk tandoorisås. 5. Lime Chicken Curry 115: - Kokt Kycklingfilé tillagad med limeblad, kokosmjölk och indisk curry sås. 6. Lamb Rogan Josh 119: - Kokt benfritt lammkött med tomat, lök, paprika, ingefära, vitlök, youghurt och hela garam masala kryddor. 7. Chicken Tikka Masala 115: - Special tandoori masala marinerad kycklingfilé, grillad i lerugn med kokos, ingefära och honung. Tillagad i indisk special grädd- och mandelsås. 8. Garlic Chicken Tikka Sizlar 125:- Vitlöks marinerad kycklingfilé, grillad i lerugn tillsammans med vitlök, grön chili och korriander. Serveras på ett varmt järnfat tillsammans med special sallad och special sizlar sås. 9. Tre Små Rätter 129:- (Lime Curry Chicken, Lamb Roganjosh, Daal Sambal) 10. Tre Små Vegrätter 129:- (Palak ponir, Daal sambal, Alo balti) Plain Naan 35:- Garlic Naan 40:- Cheese Naan 45:- Peshwari Naan 45:- Masala Naan 45:-
Tisdag 1. Palak Ponir 115:- Hemgjord indisk ost med spenat, lök, paprika, vitlök, tomat och indisk special curry masala. Tillagad i indisk curry- och gräddsås. 2. Daal Makhani 115: - Kokta smörtstekta Blandade linser med färsk tomat, koriander, vitlök och grädde. Tillagad i krossade grönsaker, indisk curry- och linsersås. 3. Vegetable Dupiaza 115: - Medium indiska curry sås med Blandade grönsaker, lök, paprika, tomat och special indisk kryddor. 4. Tandoori Chicken 115: - Special tandoori masala med kycklingklubbor grillade i lerugn. Serveras med medium indisk tandoorisås. 5. Chicken Madras 115: - Kokt kycklingfilé med ingefära, vitlök, youghurt och citron. Tillagad i indisk stark curry- och madrassås. 6. Beef Danshak 119: - Biff tillaged med linser, lök, paprika, tomat och lime blad. 7. Chicken Tikka Masala 115: - Special tandoori masala marinerad kycklingfilé, grillad i lerugn med kokos, ingefära och honung. Tillagad i indisk special grädd- och mandelsås. 8. Chicken Tikka Sizlar 125:- Special tikka marinerad kycklingfilé, grillad i lerugn med tandoori masala. Serveras på ett varmt järnfat tillsammans med special sallad och sizlar sås. 9. Tre små rätter 129:- (Chicken Madras, Beef danshak, Palak Ponir) 10. Tre små vegrätter 129:- (Palak ponir, Daal makhani, Vegetable dupiaza) Plain Naan 35:- Garlic Naan 40:- Cheese Naan 45:- Peshwari Naan 45:- Masala Naan 45:-
Onsdag 1. Saag Daal 115: - Spenat och chana daal(linser) tillaged med lök, paprika, koriander, paprika och tomat. 2. Ponir Butter Masala 115: - smörstekt special hemlagad indisk ost med kokos, mandel, ingefära och tomat . Tillagad i indisk special grädd- och buttermasala sås. 3. Vegetable Balti 115: - Kokta blandade grönsaker med lök, paprika, vitlök, gurkmeja, kummin, koriander och citron. Tillagade i krossade grönsaker och indisk curry- och baltisås. 4. Tandoori Chicken 115: - Special tandoori masala med kycklingklubbor grillade i lerugn. Serveras med medium indisk tandoorisås. 5. Chicken Jalfrezy 115: - Kokt kycklingfilé med stekt lök, paprika, vitlök, ingefära, koriander, färsk grön chili och kockens speciella kryddblandning. Tillagad i indisk curry- och tomat. 6. Beef Madras 119: - Kokt benfrittnötkött med ingefära, vitlök, youghurt och citron. Tillagad i indisk stark curry- och madrassås. 7. Chicken Tikka Masala 115: - Special tandoori masala marinerad kycklingfilé, grillad i lerugn med kokos, ingefära och honung. Tillagad i indisk special grädd- och mandelsås. 8. Chicken Saslik Sizlar 125:-
Torsdag 1. Ponir Balti 115: - Hemgjord indisk ost med lök, paprika, vitlök, tomat och indisk special curry masala. Tillagad i krossade grönsaker, indisk curry- och baltisås. 2. Daal Sambal 115: - Kokta kikärtor linser med lök, paprika, färsk tomat, koriander, ingefära och indisk special sambal masala. Tillagad i krossade grönsaker, indisk curry- och tomatsås. 3. Saag Alo 115: - Spenat och potatis tillaged med lök, paprika, koriander och tomat. 4. Tandoori Chicken 115: - Special tandoori masala med kycklingklubbor grillade i lerugn. Serveras med medium indisk tandoorisås. 5. Chicken Karai 115: - Kokt och stekt kycklingfilé, lök, paprika, färsk vitlök, ingefära, tomat, koriander, citron och kockens special karai masala. Tillagad i indisk curry- och tomatsås. 6. Lamb Sambal 119: - Kokt benfritt lammkött med färska tomater, koriander, ingefära och grön chili. Tillagad i indisk special sambal masala sås. 7. Chicken Tikka Masala 115: - Special tandoori masala marinerad kycklingfilé, grillad i lerugn med kokos, ingefära och honung. Tillagad i indisk special grädd- och mandelsås. 8. Tandoori Chicken Sizlar 125:- Special tikka masala marinerad kycklingklubba, grillad i lerugn med tandoori masala. Serveras på ett varmt järnfat med specIal sallad och special tandoori sås. 9. Tre små rätter 129:- ( chicken karai, lamb sambal, Daal Sambal ) 10. Tre små vegrätter 129:- ( ponir balti, daal sambal, saag alo ) Plain Naan 35:- Garlic Naan 40:- Cheese Naan 45:- Peshwari Naan 45:- Masala Naan 45:-
Fredag 1. Palak Ponir 115:- Hemgjord indisk ost med spenat, lök, paprika, vitlök, tomat och indisk special curry masala. Tillagad i indisk curry- och gräddsås. 2. Daal Sambal 115: - Kokta kikärtor linser med lök, paprika, färsk tomat, koriander, ingefära och indisk special sambal masala. Tillagad i krossade grönsaker, indisk curry- och tomatsås. 3
Restaurang Kvarnen
Spannmålsgatan 9, Kristianstad
Fre: Julbordslunch 299:- FULLBOKAT, Kycklingfilé med stekt potatis & grönpepparsås
Restaurang Kvarnen
Spannmålsgatan 9, Kristianstad
I lunchen ingår salladsbuffé, hembakat bröd, dricka och kaffe
Måndag Julbordslunch 299:- Chili con carne med ris
Tisdag Julbordlunch 299:- Skånsk kalops med potatis & rödbetor
Onsdag Julbordslunch 299:- FULLBOKAT, Stekt spättafilé med potatis & remouladsås
Torsdag Julbordslunch 299:- FULLBOKAT, Helstekt karré med potatis & gräddsås