Måndag Green Daal på röda linser basmatiris liba gurka & myntayoghurt Local Kalkonbröst & ragu på Merguez kapris oliver & tomat stekt potatis & sky Asia Laab (fläskfärs) lime fisksås rostat ris mynta koriander jasminris & picklad morot World Nattbakad barbecuehögrev jalapeñofärskost rostad majs & klyftpotatis
Tisdag Green Pineapple tofu curry jasminris gröna bönor paprika groddar & koriander Local Pannbiff med lök sky rårörda lingon kokt potatis & persilja Asia Gochujang karré korean hotsauce jasminris Bao Bun & gurka World Italienska köttbullar i tomatsås linguini Gremolata & parmesan
Onsdag Green Bi bim bap jasminris stekt ägg svamp gurka Pak Choi & groddar Local Koljafilé citronsmör gröna bönor färskpotatis & kapris Asia Pad Krapow nötfärs paprika basilika jasminris & stekt ägg World Italienska köttbullar i tomatsås linguini Gremolata & parmesan
Torsdag Green Fajita med svamp & kikärtor färskost rostad morot & chimichurri Local Kyckling & rostade rotfrukter gräddsås pressgurka lingon & kokt potatis Asia Pad Krapow nötfärs paprika basilika jasminris & stekt ägg World Carnitas tortilla ris romansallad Pico de gallo
Fredag Green Okonomiyaki tonkatsusås mayo morotssallad & sesam Local Hamburgare cheddar lollo rosso ramslöksmayo picklad lök & klyftpotatis Asia Gang garee gai (gul kycklingcurry) potatis vaxbönor paprika jasminris groddar & lime World Carnitas tortilla ris romansallad Pico de gallo
Olympia Pizza & Café
Tunavägen 39, Lund
DAGENS LUNCH 110:-
Mån-Fre: 11:00 – 15:00
Pizzeria Bellini
Getingevägen 50, Lund
DAGENS LUNCH 109 KR
PIZZA NR. 1-27
inkl bröd och smör, kaffe vardagar 11-14 ingår sallader, halloumi, burgare, 33cl läsk
Stamstället
BMC, Sölvegatan 19, Lund
Tisdag @stamstallet Dagens gröna: M Vi har öppet HELA juli månad, 9-14! Kom in på f KONTAKTUPPGIFTER info@stamstallet. se Stamstället: 0733-955064 Sölvegatan 21, Lund Drivs med WordPress ; Sök Huvudmeny STAMSTÄLLET CAFÉ KVARNEN EVENTS Läkare utan Gränser OM OSS ÅMA ABs Integritetspolicy BESTÄLLNING ONLINE Beställ Online LU Beställ online Region Skåne
Onsdag Dagens gröna: Enchiladas med sweetcorn och hot salsa (Laktosfri) Dagens: Teriyakikyckling med fried rice och dipping sauce (Laktosfri, Glutenfri)
Torsdag Dagens gröna: Marockansk böngryta med kanel och ingefära (Laktosfri, Glutenfri) Dagens: Pulled pork burger med pommes och tillbehör (Laktosfri, Glutenfri)
Fredag Dagens gröna: Grönkålsbullar med rotfruktsgratäng och örtyoghurt (Laktosfri, Glutenfri) Dagens: Biff stroganoff med syltlök och rökt fläsk (Laktosfri, Glutenfri) Smaklig spis!
Fredag: Kung Oskars väg/Bryggaregatan (Öppettiderna kan variera pga events eller dåligt väder) Kontakta oss
Restaurang Stäket
Stora Södergatan 6, Lund
VECKANS LUNCH Måndag –Fredag 11.30 – 14.00 Samtliga rätter serveras med sallad, bröd, isvatten och kaffe/te.
Följ oss
restaurangstaket
GAMBERO E PISTACCHIO
Färsk tagliatelle med scam
Måndag 28/4 Dagens rätt: Grillad kycklingfilé serveras med en zucchinirisotto, blomkål & pestosås. Dagens fisk: Kokt torsk med potatis, purjolök, morötter och hummersås. Toppad med persilja och solrosfrön
Tisdag 29/4 Dagens rätt: Stekt fläskfilé med rostad potatis, ugnsbakade körsbärstomater, haricots verts och pepparsås. Dagens fisk: Panerad spättafilé serveras med potatis, ärtor, citron och husets remouladsås. Toppad med rucola och riven pepparrot
Onsdag 30/4 Dagens rätt: Kalvfärsbiff serveras med klyftpotatis, ugnsbakad lök och en mustig tomatsås gjord med oliver, kapris och oregano. Dagens fisk: Ugnsbakad kummelfilé med potatis, räkor, spenat och citronsås. Toppad med parmesan
Torsdag 24/4 Dagens rätt: Stekt kycklingfilé serveras med ugnsbakad potatis, körsbärstomater, haricots verts & paprikasås. Dagens fisk: Ugnsbakad sejfilé med potatis, ärtpesto och citron. Toppad med persilja och solrosfrön
Fredag 25/4 Dagens rätt: Stekt kalvkött med klyftpotatis, stekta champinjoner & körsbärstomater samt flamberad pepparsås. Dagens fisk: Panerad spätta serveras med potatis, citron, ärtor och husets remouladsås. Toppad med rucola och parmesan
Veckans PASTA Färska cappelletti fyllda med parmaskinka serveras i en sås med husets hemlagade pesto, grädde, körsbärstomater & chili. Toppad med rostade pinjenötter, rucola och parmesan