Tisdag Vinpocherad torsk serveras med sauterade grönsaker, ägg och persiljesås, samt kokt färskpotatis 179 kr Grillad pluma av rapsgris serveras med ramslöksbearnaise, rödvinssky och friterad klyftpotatis 179 kr Sparrisrisotto serveras med parmesanchips 179 kr
Onsdag Pestobakad långa serveras med sandefjordsås, räkor och potatispuré 179 kr Fetaostfylld kalvfärsbiff soltorkad tomat , sidfläsk, rödvinssky samt purjolökspotatis 179 kr Bakade betor serveras med chevré, honung och rostade valnötter 179 kr
Torsdag Ugnsbakad torsk serveras med fänkålsceviche, rostad paprikasås och smörslungad färskpotatis 179 kr Pasta piccante serveras med pappardelle, oxfilé och riven parmesan 179 kr Bakade betor serveras med chevré, honung och rostade valnötter 179 kr
Fredag Fisk och skaldjursgratäng med dill och räkor Schnitzel serveras med ramslöksmör, rödvinssky, friterad kapris, ärtor och stekt potatis Bakade betor serveras med chevré, honung och rostade