Måndag Pannbiff med krämigt potatismos, klassisk brunsås och rårörda lingon. Kycklingschnitzel med stekt potatis, vitlökssås och en fräsch grönsakssallad. Brioostpizza toppad med crème fraîche, honung, färsk ruccola och riven parmesan
Tisdag Ugnsbakad laxfilé med dillkokt färskpotatis, citronhollandaise och smörslungade ärtor. Pulled biff serveras i pitabröd med krispiga pommes frites och BBQ-sås. Kycklingsallad med fräscha grönsaker, krämig dressing och ett mjukt bröd vid sidan av.
Onsdag Baconlindad kycklingfilé med rostad potatis, pepparsås och smörstekta champinjoner. Panerad torskfilé med remouladsås, kokt potatis och dillstekt morötter. Oxfilépizza med tomatsås, ost, färsk ruccola och bearnaisesås
Torsdag Kalvstek med gräddsås, kokt potatis, pressgurka och rårörda lingon. Räkfylld spätta med citronbakad potatis, dillmajonnäs och picklad rödlök. Rostbiffssallad med potatissallad, picklad rödlök och pepparrotskräm
Fredag Kycklingspett med basmatiris, jordnötssås och wokade grönsaker. Parisare med stekt ägg, Boston Gurka och krispiga pommes frites. Parmaskinkasallad med mozzarella, soltorkade tomater, oliver och balsamvinägrett