Torsdags After Work Kött & Rött 20/9 Detta kommer att bli en helt fantastiskt kväll för Er som älskar kött & rött. En riktig pangmeny som våra kockar har satt ihop. Den innehåller allt det goda vi i köket tycker om, i en härlig kombination. Från lyx och flärd till rustikt och bonigt
Fredag Burgare med karamelliserad lök, frissésallad, tryffelkräm, & rostad lök
Pappi’s Restaurang & Pizzeria
Nygatan 4, Kävlinge
DAGENS LUNCH 119:-
SERVERAS MÅN-FRE 11:30 - 14:00
Salladsbuffé, 33cl läsk, bröd, samt kaffe/te ingår
Fredag Fläskstek med äpple, skysås, potatis, rödkål
Pizzeria Bellini
Getingevägen 50, Lund
DAGENS LUNCH 109 KR
PIZZA NR. 1-27
inkl bröd och smör, kaffe vardagar 11-14 ingår sallader, halloumi, burgare, 33cl läsk
Stamstället
BMC, Sölvegatan 19, Lund
Tisdag @stamstallet Dagens gröna: M Vi har öppet HELA juli månad, 9-14! Kom in på f KONTAKTUPPGIFTER info@stamstallet. se Stamstället: 0733-955064 Sölvegatan 21, Lund Drivs med WordPress ; Sök Huvudmeny STAMSTÄLLET CAFÉ KVARNEN EVENTS Läkare utan Gränser OM OSS ÅMA ABs Integritetspolicy BESTÄLLNING ONLINE Beställ Online LU Beställ online Region Skåne
Onsdag Dagens gröna: Enchiladas med sweetcorn och hot salsa (Laktosfri) Dagens: Teriyakikyckling med fried rice och dipping sauce (Laktosfri, Glutenfri)
Torsdag Dagens gröna: Marockansk böngryta med kanel och ingefära (Laktosfri, Glutenfri) Dagens: Pulled pork burger med pommes och tillbehör (Laktosfri, Glutenfri)
Fredag Dagens gröna: Grönkålsbullar med rotfruktsgratäng och örtyoghurt (Laktosfri, Glutenfri) Dagens: Biff stroganoff med syltlök och rökt fläsk (Laktosfri, Glutenfri) Smaklig spis!
Fredag: Kung Oskars väg/Bryggaregatan (Öppettiderna kan variera pga events eller dåligt väder) Kontakta oss
Restaurant & Café Inspira
Scheelevägen 4, Lund
Måndag Green Daal på röda linser basmatiris liba gurka & myntayoghurt Local Kalkonbröst & ragu på Merguez kapris oliver & tomat stekt potatis & sky Asia Laab (fläskfärs) lime fisksås rostat ris mynta koriander jasminris & picklad morot World Nattbakad barbecuehögrev jalapeñofärskost rostad majs & klyftpotatis
Tisdag Green Pineapple tofu curry jasminris gröna bönor paprika groddar & koriander Local Pannbiff med lök sky rårörda lingon kokt potatis & persilja Asia Gochujang karré korean hotsauce jasminris Bao Bun & gurka World Italienska köttbullar i tomatsås linguini Gremolata & parmesan
Onsdag Green Bi bim bap jasminris stekt ägg svamp gurka Pak Choi & groddar Local Koljafilé citronsmör gröna bönor färskpotatis & kapris Asia Pad Krapow nötfärs paprika basilika jasminris & stekt ägg World Italienska köttbullar i tomatsås linguini Gremolata & parmesan
Torsdag Green Fajita med svamp & kikärtor färskost rostad morot & chimichurri Local Kyckling & rostade rotfrukter gräddsås pressgurka lingon & kokt potatis Asia Pad Krapow nötfärs paprika basilika jasminris & stekt ägg World Carnitas tortilla ris romansallad Pico de gallo
Fredag Green Okonomiyaki tonkatsusås mayo morotssallad & sesam Local Hamburgare cheddar lollo rosso ramslöksmayo picklad lök & klyftpotatis Asia Gang garee gai (gul kycklingcurry) potatis vaxbönor paprika jasminris groddar & lime World Carnitas tortilla ris romansallad Pico de gallo
Mezaya Restaurang
Kyrkogatan 21, Lund
Måndag Dagens lunch Dagens ris Dagens potatis Falafel Kikärtsbollar Köttgryta Nöttkött med aubergine Ugnsbakade kycklingklubbor Tabbouleh Syrlig persiljesallad med bulgur, tomat & citron. Fattush Kryddig sallad med granatäpplesirap & mynta Hummous Kikärtsröra med tahini Muhammara Paprikaröra med valnötter Warak Enab Vinbladsdolmar med ris Pitachips Friterat bröd Vegetarisk Dagens ris Dagens potatis Auberginegryta Med tomatsås Kibbe vegan Friterade bulgurbollar med grönsaker Tabbouleh Syrlig persiljesallad med bulgur, tomat & citron. Fattush Kryddig sallad med granatäpplesirap & mynta Hummous Kikärtsröra med tahini Muhammara Paprikaröra med valnötter Warak Enab Vinbladsdolmar med ris Pitachips Friterat bröd
Tisdag Dagens lunch Dagens ris Dagens potatis Falafel Kikärtsbollar Kebab hindi Köttfärsbollar med tomatsås Kyckling vingar Ugnsbakad Tabbouleh Syrlig persiljesallad med bulgur, tomat & citron. Fattush Kryddig sallad med granatäpplesirap & mynta Hummous Kikärtsröra med tahini Muhammara Paprikaröra med valnötter Warak Enab Vinbladsdolmar med ris Pitachips Friterat bröd Vegetarisk Dagens ris Dagens potatis Falafel Kikärtsbollar Sambusik Filodegsrulle med fetaost Kibbe vegan Friterade bulgurbollar med grönsaker Tabbouleh Syrlig persiljesallad med bulgur, tomat & citron. Fattush Kryddig sallad med granatäpplesirap & mynta Hummous Kikärtsröra med tahini Muhammara Paprikaröra med valnötter Warak Enab Vinbladsdolmar med ris Pitachips Friterat bröd
Olympia Pizza & Café
Tunavägen 39, Lund
DAGENS LUNCH 110:-
Mån-Fre: 11:00 – 15:00
Klostergatans vin & delikatess
Klostergatan 3, Lund
Måndag Annandag påsk
Tisdag Boeuf bourgogne på hjort, vitlöksrostad portabello, rökt sidfläsk, potatisstomp smaksatt med creme fraiche och persilja
Onsdag Pannbiff smaksatt med spiskummin och persilja, yoghurt, rostad färskpotatis, fetaost, rostade picklade rotfrukter
Torsdag Kycklingsteak, krämig potatissallad smaksatt med dragon, kapris, silverlök, gurka
VECKANS LUNCH Måndag –Fredag 11.30 – 14.00 Samtliga rätter serveras med sallad, bröd, isvatten och kaffe/te.
Följ oss
restaurangstaket
GAMBERO E PISTACCHIO
Färsk tagliatelle med scam
Måndag 28/4 Dagens rätt: Grillad kycklingfilé serveras med en zucchinirisotto, blomkål & pestosås. Dagens fisk: Kokt torsk med potatis, purjolök, morötter och hummersås. Toppad med persilja och solrosfrön
Tisdag 29/4 Dagens rätt: Stekt fläskfilé med rostad potatis, ugnsbakade körsbärstomater, haricots verts och pepparsås. Dagens fisk: Panerad spättafilé serveras med potatis, ärtor, citron och husets remouladsås. Toppad med rucola och riven pepparrot
Onsdag 30/4 Dagens rätt: Kalvfärsbiff serveras med klyftpotatis, ugnsbakad lök och en mustig tomatsås gjord med oliver, kapris och oregano. Dagens fisk: Ugnsbakad kummelfilé med potatis, räkor, spenat och citronsås. Toppad med parmesan
Torsdag 24/4 Dagens rätt: Stekt kycklingfilé serveras med ugnsbakad potatis, körsbärstomater, haricots verts & paprikasås. Dagens fisk: Ugnsbakad sejfilé med potatis, ärtpesto och citron. Toppad med persilja och solrosfrön
Fredag 25/4 Dagens rätt: Stekt kalvkött med klyftpotatis, stekta champinjoner & körsbärstomater samt flamberad pepparsås. Dagens fisk: Panerad spätta serveras med potatis, citron, ärtor och husets remouladsås. Toppad med rucola och parmesan
Veckans PASTA Färska cappelletti fyllda med parmaskinka serveras i en sås med husets hemlagade pesto, grädde, körsbärstomater & chili. Toppad med rostade pinjenötter, rucola och parmesan