Måndag Korv Stroganoff med ris. Veg. Krämig pasta med spenat toppas med fetaost samt parmesan
Tisdag Krämig pasta med fläskfilé, svamp, pepparsås samt parmesan och grönmix. Veg. Broccoli biff med tzatziki och bulgur.
Onsdag Klassisk köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås, lingonsylt och picklad gurka. Veg. Lasagne serveras med bechamellsås och toppas med parmesan
Torsdag Kyckling hamburgare serveras med krossad friterad potatis och aioli. Veg. Halloumi hamburgare med krossad friterad potatis och aioli
Fredag Hemmagjort schnitzel med stekt potatis, bearnaisesås, citron. Veg. Tomat och getost paj serveras med gurksallad, vitlöksdressing
Gästgivargården
Växjövägen 1, Värnamo
Lunchbuffé inkl smör, nybakt bröd och salladsbord
Måndag Persiljejärpar på blandfärs från Harplinge med gräddsås, rostade rotfrukter och svart vinbärsgelé serveras med persiljepotatis. Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:-
Tisdag Dillstekt flundrafilé med syrad dillcrème och citron serveras med örtpotatis. Alt. Pyttipanna med stekt ägg och inlagda rödbetor samt saltgurka. Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:-
Onsdag Porterstek på högrev från Harplinge med gräddsky, pressgurka och rårörda lingon serveras med persiljepotatis. Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:-
Torsdag Panerad spättafilé med dansk remouladsås och citron serveras med dillpotatis. Alt. Nasi goreng med kyckling och räkor, ris och grönsaker samt lime- och chilicrème. Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:-
Fredag Panerad schnitzel med gröna ärtor och citron, reducerad rödvinssky alt bearnaise serveras med rostad potatis och husets goda fredagskaka till kaffet
Best Western Hotel Vidöstern
Refugen 1, Värnamo
Måndag Spagetti med köttfärssås Kokt högrev i dillsås serveras med kokt potatis
Onsdag Panerad torsk serveras med stuvad spenat samt ägghalva Wallenbergare serveras med potatismos samt gröna ärtor
Torsdag Kasslergryta serveras med ris Helstekt ytterfilé med pepparsås serveras med baconrostad potatis
Fredag Panerad schnitzel med brunsås serveras med stekt potatis, ärtor samt citron Lördag Järpar med gräddsås serveras med kokt potatis samt grönsaker Söndag Panerad schnitzel med brunsås serveras med stekt potatis, ärtor samt citron