Måndag Fläskschnitzel med örtsmör, ärtor & ugnsbakade klyftpotatis
Tisdag Örtkycklingfilé med varma grönsaker & svamprisotto
Onsdag Rödspätta med kokt potatis, remouladsås & stekt citron
Torsdag Wallenbergare med ärtor, skirat smör, rårörda lingon & potatispuré
Fredag Mixed grill Argentina
Veckans VEGETARISKA Vegetarisk lasagne med hyvlad parmesan, oliver & tomatsallad
Aidi's Restaurang
Skeppsbron 1, Oskarshamn
Måndag Husets pannbiff med stekt lök, lingonsylt, brunsås och kokt potatis A Friterad kycklingfilé med sötsur/currysås och ris B Wokad strimlad biff, bambuskott, purjolök och ris C Wokad kycklingfilé med cashewnötter och ris D Vietnamesisk marinerad kycklinggrillspett, nuoc mamsås och risnudlar
Tisdag Gräddstuvad pytt i panna med dubbla ägg och rödbetor A Friterad kycklingfilé med sötsur/currysås och ris B Wokad strimlad biff med Sichuan och ris C Wokad kycklingfilé på Pekingvis, grönsaker och ris E Thailändsk wokad Pad Thai med kycklingfilé F Wokade äggnudlar med kycklingfilé och grönsaker
Onsdag Husets raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt A Friterad kycklingfilé med sötsur/currysås och ris B Wokad strimlad biff med rödcurry, kokosmjölk och ris C Wokad kycklingfilé med ananas och ris E Thailändsk wokad Pad Thai med kycklingfilé F Wokade äggnudlar med kycklingfilé och grönsaker
Torsdag Korv Stroganoff med jasminris A Friterad kycklingfilé med sötsur/currysås och ris B Wokad strimlad biff med ostronsås och ris C Wokad kycklingfilé med sweetchili och ris E Thailändsk wokad Pad Thai med kycklingfilé F Wokade äggnudlar med kycklingfilé och grönsaker
Fredag Panerad fläskschnitzel med rödvinsås, vinbärsgelé och stekt potatis A Friterade kycklingfilé med sötsur/currysås och ris B Wokad strimlad biff med yellow curry och ris C Wokad kycklingfilé á la Sichuan och ris E Thailändsk wokad Pad Thai med kycklingfilé F Wokade äggnudlar med kycklingfilé och grönsaker
Restaurang Tuppen
Axel Munthes stig 1, Oskarshamn
Måndag Ugnsstekt marinerad kycklingfilé serveras med gräslöksaioli, grönsaksfräs och ris Vegetarisk rätt: Kikärtsbiffar serveras med gräslöksaioli, grönsaksfräs och ris
Tisdag Örtkryddade nötfärsbiffar serveras med krämig sås, pressgurka och kokt potatis Vegetarisk rätt: Örtkryddade grönsaksbiffar serveras med krämig sås, pressgurka och kokt potatis
Onsdag Stekt panerad fisk serveras med remouladsås, kokt potatis och citron Vegetarisk rätt: Nothing fishy serveras med remouladsås, kokt potatis och citron
Torsdag Dillkött på kalv serveras med kokt potatis och kokta morötter Vegetarisk rätt: Tzay i dillsås serveras med kokt potatis och kokta morötter
Folkhögskola Oskarshamns Folkhögskola Axel Munthes Stig 1 572 32 OSKARSHAMN