Torsdag : - Kyckling schnitzel m. stekt potatis, champinjonsås & haricotsverts - Fisk & Skaldjursgryta m. krutonger & aioli
Fredag : - Kalv tri tip m. rödvinsås, chiliaioli, stekt svamp & klyftpotatis - Halstrad Laxfilé m. saffransås, rostade rotfrukter & friterad grönkål
Don Castello
Rallarvägen 40, Åkersberga
Måndag 139 kr Korvstroganoff med ris Grillad kyckling med baconsky och rostad potatis Panerad fiskfilé med romsås, citron och kokt potatis Pizza från nr 1 till 7 Kebab / Kycklingkebab med pommes, ris eller bulgur Pasta Bolognese
Tisdag 139 kr Raggmunk med stekt fläsk, lingon och löksås eller bruna bönor Cajunmarinerad kycklingfilé med avokadokräm, pica de gallo och rostad potatis Halstrad lax med vitvinssås, Juliennegrönsaker och kokt potatis Pizza från nr 1 till 7 Kebab / Kycklingkebab med pommes, ris eller bulgur Kycklingpasta i krämig sås
Onsdag 139 kr Grillad fläskkarré med skysås, bea och stekt potatis Kycklinggryta med ris Stekt fiskfilé med saffran, zucchini, schalottenlök och kokt potatis Pizza från nr 1 till 7 Kebab / Kycklingkebab med pommes, ris eller bulgur Pasta Carbonara
Torsdag 139 kr Ärtsoppa och pannkakor med grädde och sylt Bacon- och Pepper Jack ost schnitzel med grönpepparsås och stekt potatis Panerad fiskfilé med kräftröra, citron och kokt potatis Pizza från nr 1 till 7 Kebab / Kycklingkebab med pommes, ris eller bulgur Fläskfilépasta med gorgonzola
Fredag 139 kr Grillad entrecote med bbq sås, bea och pommes Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor Fiskpiccata med basilikatomatsås och is Pizza från nr 1 till 7 Kebab / Kycklingkebab med pommes, ris eller bulgur Oxfilépasta Hitta till oss Rallarvägen 40, Åkersberga Karta Facebook Foto, design & webbutveckling sellfie. se 08
Bastard Burgers
Göran Elgfelts Gata 7, Täby
Dagens lunch
Luleå
Norrländsk cheeseburgare med svenskt nötkött, dubbel ost, rödlök och gurk- & jalapeñodressing.
139 / 139 kr
Solbrännan
Stråkvägen 2, Österskär
Måndag: Raggmunkar med stekt fläsk och lingon-140 kr Stekt fläsk med löksås och kokt potatis-140 kr
Onsdag: Pankopanerad fiskfilé med citron-och dillkräm, grönsaker och kokt potatis-140 kr
Torsdag: Ärtsoppa och pannkakor-130 kr Crispy chicken med smashad potatis, citronyoghurt och grönsak-140 kr
Lilla Hantverkaren
Midgårdsvägen 1, Täby
Måndag 8/12 Krämig kålpudding med rårörda lingon och kokt potatis Panerad uerfilé med dill och gurkmajonäs, citron och kokt potatis
Tisdag 9/12 Raggmunk med fläsk och rårörda lingon Stekt fläsk med löksås och kokt potatis Panerade spättarulader med dillpotatis
Onsdag 10/12 Kycklingschnitzel med kapriskräm och ugnsrostad potatis Krämig pasta med handskalade räkor, vitvin, vitlök och chili
Torsdag 11/12 Hjortskavsgryta med skogssvamp, rårörda lingon och potatispuré Fiskgratäng med torsk och räkor, dillpotatis och vitvinssås
Fredag 12/12 Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré Fiskgryta med torskrygg, lax och saffran
Ruci
Enhagsvägen 2, Täby
Måndag 1. TANDOORI KYCKLING (Tandoori kryddor) Marinerad kycklinglår grillad i lerugn. 2. TIKKA BUTTER MASALA (Tan. Kryddor) Grillade Kycklingfilé tillagad med tomat och cashewnöt sås 3. MADRAS ( mellanstark ) Kycklingfilé tillagad med sydindisk kryddor i sås. 4. BUNNA ( stark ) Biff tillagad med paprika och lök i tomatsås. 5. MIX SABZI Blandade grönsaker tillagad med mellan stark sås. 6. KYCKLING TIKKA SIZLAR (mellan stark) Grillade kycklingfileserverad med grönsaker i olivolja. 7. OXFILE KARAI ( Mellan eller stark) Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås. 8. LAMM DALL Lamm tillagad med linser i mellan stark sås. 9. RÄKOR SPENAT ( mellan eller stark) Småräkor tillagad spenat med curry sås. 10. PALAK PONIR Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås
Tisdag 1. TANDOORI KYCKLING Marinerad kycklinglår grillad i lerugn. 2. TIKKA BUTTER MASALA Grillade Kycklingfilé tillagad med yoghurt och cashewnöt i sås. 3. BALTI (mellan stark) Kycklingfilé tillagad med balti sås. 4. ZALFRIEZI (stark) Biff tillagad med paprika lök och grön chili i sås. 5. SPENAT DAL Spenat och linser tillagad med mellanstark sås. 6. GARLIC TIKKA SIZLAR (mellan stark) Grillade kycklingfileserverad med grönsaker i olivolja. 7. KYCKLING KARAI ( mellan / stark) Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås. 8. LAMM SAMBAL ( Mellan eller stark) Lamm tillagad med sambal kryddor i sås. 9. RÄK MADRAS Små räkor tillagad med huset special sås. 10. PALAK PONIR Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås.
Onsdag 1. TANDOORI KYCKLING Marinerad kycklinglår grillad i lerugn 2. TIKKA BUTTER MASALA Grillade kycklingfilé tillagad med tomat & cashewnöt sås 3. SAMBAL (mellan stark) Kycklingfilé tillagad med sambal i curry sås. 4. MADRAS (stark) Biff tillagad med huset special sås 5. VEGETARISK BALTI Blandade grönsaker tillagad med mellan stark sås. 6. KYCKLING TIKKA SIZLAR (mellan stark) Grillade kycklingfileserverad med grönsaker i olivolja. 7. KYCKLING BASANTI(m/s) Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås. 8. LAMM KARAI ( Mellan stark) Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås. 9. RÄK SABZI Små räkor tillagad med blandade grönsaker i curry sås. 10. PALAK PONIR Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås
Torsdag 1. TANDOORI KYCKLING Marinerad kycklinglår grillad i lerugn. 2. TIKKA BUTTER MASALA (Tan. Kryddor) Grillade Kycklingfilé tillagad med yoghurt och cashewnöt i sås. 3. KORMA (mild) Kycklingfilé tillagad med yoghurt och cashewnöt sås. 4. BIFF SPENAT (stark) Biff tillagad med blad spenat i curry sås . 5. DAL MAKHANI Blandade linser tillagad med tomat och cashewnöt sås. 6. KYCKLING TIKKA SIZLAR (mellan stark) Grillade kycklingfileserverad med grönsaker i olivolja. 7. OXFILE KARAI( Mellan eller stark) Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås. 8. LAMM MADRAS ( Mellan eller stark) Lamm tillagad med huset special sås. 9. RÄK CURRY Små räkor tillagad med curry sås. 10. PALAK PONIR Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås
Fredag 1. TANDOORI KYCKLING Marinerad kycklinglår grillad i lerugn. 2. TIKKA BUTTER MASALA Grillade Kycklingfilé tillagad med tomat och cashewnöt sås. 3. KYCKLING BALTI ( mellan stark ) Kycklingfilé tillagad med balti sås. 4. VINDALOO (stark) Biff tillagad med nordindisk kryddor i sås. 5. PONIR ZALFREZI Hemgjort ost, paprika, grön chili i sås. 6. GARLIC TIKKA SIZLAR (mellan stark) Grillade kycklingfileserverad med grönsaker i olivolja
Mulligans på Djursholms Golfklubb
Hagbardsvägen 1, Djursholm
Måndag Mulligans lasagne med tomatsås ruccola och grana padano Gluten, Laktos
Tisdag Mulligans Raggmunk med skivat torrsaltat stekfläsk och rårörda lingon Laktos gluten
Onsdag Pannbiff med siciliansk grönsaksröra ”caponata” och stekt potatis Gluten, Laktos
Torsdag Plommonspäckad fläskkarré från med rosmaringräddsås, rostade rotsaker och äppelmos Laktos eller Mickes egenkokta ärtsoppa med pannkakor, vispad grädde och sylt Laktos Gluten
Fredag Klassiska Wallenbergare med potatispuré, ärtor och rårörda lingon Gluten, Laktos
Veckans vegetariska Timjanbakad rotselleri och rotsellericremé, rostade hasselnötter brynt smör och picklade senapsfrön
Rösjö Pizzeria
Ljungmyrsvägen 4, Täby
Dagens Lunch
135:-
Serveras vardagar 10:00-14:30
Lidingö Golfrestaurang
Trolldalsvägen 2, Lidingö
Måndag Krämig pasta pesto med kyckling, tomat och broccoli samt Grana padano. (L)(G) Buffé: Pocherad flundrafilé med rödcurrysås, potatismos och grönsaker. (L) Vegetarisk: Cannelloni fylld med ricotta och spenat serveras med tomatsås och Grana padano. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med sojastekt kyckling och chilicrème. (Ä)
Tisdag Örtbakad sejfilé med brynt currysmör, potatismos och gröna bönor. (L) Buffé: Fried rice med kyckling och grönsaker serveras med chilicrème. (Ä) Vegetarisk: Cannelloni fylld med ricotta och spenat serveras med tomatsås och Grana padano. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med sojastekt kyckling och chilicrème. (Ä)
Onsdag Pannbiff med stekt lök, skysås och kokt potatis samt rårörda lingon. (Ä)(L)(G) Buffé: Fisk och skaldjurswok med grönsaker och jasminris samt citruscrème. (Ä) Vegetarisk: Cannelloni fylld med ricotta och spenat serveras med tomatsås och Grana padano. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med sojastekt kyckling och chilicrème. (Ä)
Torsdag Stekt flundrafilé med romsås, kokt potatis och citron. (Ä)(L)(G) Buffé: Ärtsoppa med fläsk, härstekta pannkakor samt och sylt och grädde. (Ä)(L)(G) Vegetarisk: Cannelloni fylld med ricotta och spenat serveras med tomatsås och Grana padano. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med sojastekt kyckling och chilicrème. (Ä)
Fredag Pulled pork burgare med coleslaw och saltgurka samt pommes. (Ä)(L)(G) Buffé: Fiskgryta med krutonger och aioli. (Ä)(G) Vegetarisk: Cannelloni fylld med ricotta och spenat serveras med tomatsås och Grana padano. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med sojastekt kyckling och chilicrème
Veckans vegetariska kostar 155: alla rätter inklusive salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe och liten kaka
Lidingö Golfrestaurang
Trolldalsvägen 2, Lidingö
Måndag Krämig pasta pesto med kyckling, tomat och broccoli samt Grana padano. (L)(G) Buffé: Pocherad flundrafilé med rödcurrysås, potatismos och grönsaker. (L) Vegetarisk: Cannelloni fylld med ricotta och spenat serveras med tomatsås och Grana padano. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med sojastekt kyckling och chilicrème. (Ä)
Tisdag Örtbakad sejfilé med brynt currysmör, potatismos och gröna bönor. (L) Buffé: Fried rice med kyckling och grönsaker serveras med chilicrème. (Ä) Vegetarisk: Cannelloni fylld med ricotta och spenat serveras med tomatsås och Grana padano. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med sojastekt kyckling och chilicrème. (Ä)
Onsdag Pannbiff med stekt lök, skysås och kokt potatis samt rårörda lingon. (Ä)(L)(G) Buffé: Fisk och skaldjurswok med grönsaker och jasminris samt citruscrème. (Ä) Vegetarisk: Cannelloni fylld med ricotta och spenat serveras med tomatsås och Grana padano. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med sojastekt kyckling och chilicrème. (Ä)
Torsdag Stekt flundrafilé med romsås, kokt potatis och citron. (Ä)(L)(G) Buffé: Ärtsoppa med fläsk, härstekta pannkakor samt och sylt och grädde. (Ä)(L)(G) Vegetarisk: Cannelloni fylld med ricotta och spenat serveras med tomatsås och Grana padano. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med sojastekt kyckling och chilicrème. (Ä)
Fredag Pulled pork burgare med coleslaw och saltgurka samt pommes. (Ä)(L)(G) Buffé: Fiskgryta med krutonger och aioli. (Ä)(G) Vegetarisk: Cannelloni fylld med ricotta och spenat serveras med tomatsås och Grana padano. (Ä)(L)(G) Veckans lätta: Frästa grönsaker med sojastekt kyckling och chilicrème
Veckans vegetariska kostar 155: alla rätter inklusive salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe och liten kaka
Pizzeria Golf
Golfvägen 5, Danderyd
Dagens Lunch: 129:- serveras varje vardag mellan kl 11.00-14.00. I detta ingår dryck, smör, bröd, sallads-buffé samt kaffe eller te efter maten
Pocket by Pontus på Lidingö
Stockholmsvägen 50, Lidingö
Dagens lunch 135:-
Pensionärspris 120:-
(G) = Innehåller Gluten
Måndag Vegetarisk lasagne med örtdressing och parmesan (G, L) 924 Stekt strömming med krossad dillpotatis, lingon och dijonnaise 758. 91 Nötfärslimpa med kokt potatis, grönpepparsås och gelé (L) 2838. 15
Tisdag Rotfruktspytt med ägg 64, kaprisdipp och rödbetor 165. 36 Stekt strömming med krossad dillpotatis, lingon och dijonnaise 758. 91 Högrevsragu med pasta, parmesan och örter (G) 3566. 39
Onsdag Grönärtsbiff med rosmarinrostade rotfrukter och dijonnaise 189. 75 Stekt strömming med krossad dillpotatis, lingon och dijonnaise 758. 91 Sichuan-kyckling med grönsaker, ris och limesyrad rödkål 768. 23
Torsdag Honungsrostade rödbetor med gratinerad getost och linssallad (L) 649 Stekt strömming med krossad dillpotatis, lingon och dijonnaise 758. 91 Fläskschnitzel med stekt potatis, ärtor och bearnaise 1408. 9
Fredag Vegansk Tikka Masala med ris, papadum och mango chutney 480. 58 Stekt strömming med krossad dillpotatis, lingon och dijonnaise 758. 91 Biff a’ la Lindstöm med rostad potatis, rödvinssås och kryddsmör 2542. 91
Hamnkrogen
Söderhamnen 10, Vaxholm
Måndag Pocherad kolja med vitvinssås och ärtor Fläskfiléspett med rostad potatis, tomatsalsa och vitlökskräm (EU) Kryddig lammkorv med krämig potatissallad och rostad lök (SV)
Tisdag Stekt lax med dillstuvad potatis och skirat smör Kryddig lammkorv med krämig potatissallad och rostad lök (SV) Stekt rimmat fläsk med löksås (EU)
Onsdag Pocherad sej med örtsås och räkor Stekt rimmat fläsk med löksås (EU) Pannbiff med löksky och saltgurka
Torsdag Stekt panerad flundra med brynt pepparrotssmör Pannbiff med löksky och saltgurka Ärtsoppa med fläsk & smörstekta pannkakor, grädde och vår egna sylt (Sverige) Griskind borurguignon (EU)
Fredag Fiskgryta med vitt vin, saffran och grädde Griskind borurguignon (EU)
Dee Dee Thaikök
SÖDERHAMNSPLAN 1, Vaxholm
Lunchbuffé 6-7 rätter vardagar kl 11-14 för 150 kr.
Inklusive vatten/kolsyrat vatten, eller måltidsdricka.
Kaffe & efterrätt ingår
Winbergs Bar(n) AB
SÖDERHAMNSPLAN 1, Vaxholm
Dagens lunch serveras vardagar mellan 10,30-14
149:- inkl dryck, kaffe & kaka Följ oss på Instagram
lunchbuffé, 11.30–14.15, vardagar
Stängt: Julhelg, 24–26 dec & nyårshelg, 31 dec–1 jan
450 gradi
Brostugevägen 1, Lidingö
Onsdag Omelett med räkor och champinjoner Serveras med tomatsallad Saltimbocca på fläsk 160 Serveras med krämig risoni
Al Capriccio
Sollentunavägen 223, Sollentuna
Måndag Grillad ryggbiff med stekt potatis, capresesallad, bearnaise och rödvinssås. Renskavsgryta med potatispuré, kantareller och svartvinbärsgéle. Grillad lax med räk-och saffransrisotto, burrata kräm, gremolata och citron. Pasta bolognese gjord på kalvfärs. Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, romansallad och vinägrett
Tisdag Black and White med oxfilé och fläsk, klyftpotatis, gratinerad tomat, bearnaise och rödvinssås. Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon/kokt potatis och löksås. Fisk piccata med saffransris, räkor, het tomatsås och aioli. Pasta med kyckling, soltorkade tomater och krämig grön pestosås. Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök, paprika, romansallad och vinägrett.
Onsdag Klassisk Wallenbergare (kalvfärs) med potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon och skirat smör. Baconlindad majskyckling med klyftpotatis, coleslaw och BBQ-sås. Smörbakad gösfilé med färsk potatis, gröna ärtor, och öjebyröra. Pasta med biff, tryffel, svamp, parmesan och grädde. Baconlindad chèvre, rödbetor, pinjenötter och romansallad
Torsdag Biff à la Lindström med rostad potatis, persiljesmör och rödvinssky. Oxbringa med rotmos och pepparrotssås. Skaldjursfylld rödtungsfilé med blomkålspuré, varma rödbetor, champagnesås och citron. Pasta med scampi, piccadillytomat, chili, vitlök, persilja och vitt vin. Tonfisksallad med paprika, rödlök, oliver, romansallad och vinägrett
Fredag Grillad entrecôte med klyftpotatis, tomat-och basilikasallad, tryffel-och honungsbearnaise och rödvinssås. Korvstroganoff serveras med ris och örtkräm. Scampirisotto med chili, vitlök, örter och vitt vin
Café Sabis Ulriksdal
Drottning Kristinas Esplanad 10, Solna
Måndag Zucchni- och sojagratäng med tomat, mozzarella och grönsallad 142 :- Stekt kungsfisk med brynt sojasmör, puré på potatis och jordärtskocka, hasselnötter och äpple Asiatiska kycklingköttbullar i röd curry med rostad broccoli, böngroddar och jasminris 142 :- Caesarsallad med svensk kyckling eller pannoumi, bacon, romansallad och grana padano 142:- Köttbullar på nöt och kalv, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré 152:-
Tisdag Rostade rödbetor med smulad getost, belugalinser, valnötter, honung och rucola 142 :- Panerad spätta med kall dillsås, kokt potatis, inlagd gurka, citron och dill 142 :- Kokt rimmad fläsklägg med rotmos och grovkorning senap 142 :- Caesarsallad med svensk kyckling eller pannoumi, bacon, romansallad och grana padano 142:- Köttbullar på nöt och kalv, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré 152:-
Onsdag Friterad blomkål med tartarsås, klyftpotatis, gröna ärtor och citron 142 :- Pocherad koljafilé med gräslöksås, ljummen rotsakssallad med rädisa och dill 142 :- Hoisinbakad fläsksida med gochujangmajonnäs, mangosalsa, jasminris och sesamfrön 142 :- Caesarsallad med svensk kyckling eller pannoumi, bacon, romansallad och grana padano 142:- Köttbullar på nöt och kalv, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré 152:-
Torsdag Vegetarisk kålpudding på sojafärs med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis 142 :- Kryddbakad flundra med libanesiskt gult ris, mandel, russin, granatäpple och raita 142 :- Stekt pluma med kryddsmör, rödvinssky, vitlöksfrästa haricots verts och klämfriterad potatis 14 Caesarsallad med svensk kyckling eller pannoumi, bacon, romansallad och grana padano 142:- Köttbullar på nöt och kalv, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré 152:-
Fredag Pasta Quadrato med grönkål, basilika, citron och grana padano 142 :- Bouillabaisse med räkor, blåmusslor, saffran, aioli och krutonger 142 :- Wallenbergare på kalvfärs med rårörda lingon, gröna ärtor, skirat smör och potatispuré 142 : Caesarsallad med svensk kyckling eller pannoumi, bacon, romansallad och grana padano 142:- Köttbullar på nöt och kalv, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré 152:-
Restaurang Kungliga
Lidingövägen 75, Stockholm
Måndag Soja och honungsglaserade tjocka revbensspjäll chilisky, brysselkål och klyftpotatis Tagliatelle med räkor, crabfish, skaldjurssås, spenat toppad med parmesanost Vegetariskt: Ugnsbakad blomkål toppad med hasselnötter, mandel, stuvade champinjoner samt bulgur Veckans soppa: Rostad morot och röd linssoppa smaksatt med kokosmjölk serveras med vitlöksbröd
Tisdag Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon Stekt fläsk med löksås och kokt potatis Citronpeppar sotad sejfilé med dill och krassesmörsås, broccoli och kokta minipotatisar Vegetariskt: Rostade jordärtskockor, palsternacka, morötter med grön örtolja, arancinibollar
Onsdag Stekt marinerad kycklingklubbfilé med dragongräddsås, broccoli och stekt kulpotatis Pestoöverbakad koljafilé med soltorkad tomatsås, finstrimlad purjolök och potatispuré Vegetariskt: Svamp och fetaostbiffar med stuvad grönkål och kryddigt matvete
Torsdag Ärtsoppa med fläsk och hemlagade pannkakor med nykokt sylt och lättvispad grädde Varm Punch 3 cl Dagens husman: Köttbullar med gräddsås och potatispuré, pressgurka och rårörda lingon Laxfylld flundrafilé med dill och pepparrotssmörsås, sockerärtor, krossad kokt potatis Vegetariskt: Stekt panerad chevréost, honung, rostade valnötter, grönkålssallad, päron, granat?
Måndag: Skånsk kalops med kokt potatis samt inlagda rödbetor Stekt panerad fiskfilé med remouladsås samt kokt potatis
Tisdag: Raggmunkar, rimmat stekfläsk, bruna bönor, löksås samt rårörda lingon Fiskgryta med räkor samt ris och aioli Veckans vegetariska: Chili sin carne med ris Dagens soppa
Onsdag: coq au vin blanc med rostad potatis Stekt strömmingsfilé med potatispuré, skirat smör samt lingon
Veckans vegetariska: Chili sin carne med ris Dagens soppa
Hamilton
Allfarvägen 25, Sollentuna
DAGENS LUNCH V 50 08 DECEMBER – 14 DECEMBER
KL : 11:00 – 15:00 135,00 KR PENSIONÄR PRIS 119kr
Mảndag SKOMAKARLÅDA Potatispuré, purjolök & bacon. PANERAD RÖDSPÄTTA med remouladsås, ärtor, kokt potatis & citron PASTA MED C hilifräst scampi & tomatsås
Onsdag LAMMS TEKT med potatisgratäng, haricotsverts & svartvinbärsgelé LAXFÄRS & RÄKFYLLD fiskfilé med hummersås och potatisterrin SPAGHETTI CAR BONARA med svart peppar, äggula, sidfläsk & färsk riven ost
Fredag BLACK & WHITE ryggbiff, fläskfilé, grönsaker, bearnaisesås, rödvinssås & pommes GRILLAD ABBORRFILE med citronsås, svamprisotto & citron KRÄMIG LAX & SKALDJUR PASTA Dagens efterrätt - fråga personalen
Veckans vegetarisk : Krämig kantarell pasta med vitlöks panko eller svamprisotto
Spisa Pizza
Ulriksdal, Kolonnvägen 47, Solna
Fredag Öppning - 14. 00
Mandarin Garden
Sköldvägen 14, Sollentuna
Måndag 1. Prinskorv och köttbullar i ugn med gräddsås och stuvad makaroner 2. Sprödbakad alaskafilé med skagenröra, citron och kokt potatis 3. Friterat fläsk med sötsursås 4, Grillad kycklingfilé på spett med jordnötssås 5. Stekt ris med kyckling, grönsaker och ägg 6. Thai wokat fläsk med cashewnötter och grönsaker 7. Friterade vegetariska vårrullar med sötsur sås 8. Wokade blandade grönsaker
Tisdag 1. Raggmunk med stekt fläsk, lingonsylt eller löksås 2. Stekt saltsill med löksås, citron och kokt potatis 3. Pankofriterad fiskfilé med sweetchilisås och krispiga risnudlar 4. Wokad kyckling med grönsaker i currysås 5. Stekta nudlar med kyckling, grönsaker och ägg 6. Thai wokat fläsk med vitlök och peppar 7. Friterade vegetariska vårrullar med sötsur sås 8. Wokade blandade grönsaker med kinesiska svampar
Onsdag 1. Pljeskavica med ajvar, gräddfil, rödlök och stekt potatis 2. Panerad uerfilé med remouladsås, citron och kokt potatis 3. Friterad biff med sötsursås 4. wokad kycklingfilé med bambuskott och champinjoner 5. Stekta nudlar med räkor, grönsaker och ägg 6. Thaiwokat fläsk med panengcurry och kokosmjölk 7. Friterade vegetariska vårrullar med sötsur sås 8. Wokade blandade grönsaker
Torsdag 1. Ärtsoppa med pannkaka, sylt och grädde 2. Laxbiffar med Skagenröra, citron och kokt potatis 3. Flygande Jakob med kyckling och bananer 4. Friterade tigerräkor med sötsursås 5. Gongbao fläsk med hoisinsås och grönsaker 6. Stekta nudlar med kyckling, grönsaker och ägg 7. Friterade vegetariska vårrullar med sötsur sås 8. Wokade blandade grönsaker med kinesiska svampar
Fredag 1. Fläskschnitzel med rödvinssås, ärtor och stekt potatis 2. Lättpanerad fiskfilé med skarpsås, citron och kokt potatis 3. Friterad kyckling med sötsur sås 4. krispigt fläsk i sötsyrlig sås 5. Stekta nudlar med kycklingfilé, grönsaker och ägg 6. Familj lycka med biff, kyckling, räkor och grönsaker 7. Friterade vegetariska vårrullar med sötsursås 8. Wokade blandade grönsaker
Sollentuna Garden Bistro
Sköldvägen 8, Sollentuna
DAGENS LUNCH 159:- ( LUNCHKUPONG: 10ST 1360KR)
Måndag -Viltfärsbiff med kantarellsås, svartvinbärsgelé och potatismos -Tilapiafilé marinerad i soja, risvin, ingefära, med brynt sojasmör, färsk riven pepparrot, räkor och kokt potatis
Tisdag Lammfärsbiff med ratatouille, tzatziki och ugnsrostade potatis -Gardens fisk-och skaldjursgryta med örtaioli, riven grana padano och krutonger
Onsdag -Kryddmarinerad kycklingfilé med rödvinssås, bearnaise och ugnsrostade potatis -Havets Wallenbergare på lax med örtagårdssås, skirat smör, ärtor och potatispuré
Torsdag -Indisk Madras curry på högrev och kokosmjölk samt ris -Fish & Chips med remouladsås
Fredag -Japansk friterad kyckling karaage med katsusås, kimichi, salladslök, svart sesamfrön samt ris -Ugnsbakad rödingfilé med citronsås och kokt potatis
Veckans Sallad 159:- Genovesesallad med rostade rödbetor, fetaost, lufttorkad skinka, olivolja och honungsvinegrette
Brazilia Restaurang
Brinellvägen 64B, Stockholm
Tisdag Lunchbuffé Dagens husman på buffén Raggmunk serveras med nystekt fläsk samt lingonsylt. Ugnsbakad sejfilé i pepparrotssky serveras med potatismos samt gröna ärter. Paprikash på högrev serveras med basmatiris samt gräddfil. Ugnsrostad kotlettrad serveras med pepparsås och rostad potatis. Marinerad stekt kycklingfilé serveras med hummus och rostad potatis. Crepes med broccolifyllning serveras med grönsallad och paprikaröra.
Onsdag TACOBUFFÉ – VARJE
Torsdag Lunchbuffé Dagens husman på buffén Ärtsoppa med bogfläsk serveras med kökets egna pannkakor med sylt & grädde. Kebab serveras med basmatiris, tomatsås och vitlökssås. Coq au vin (Fransk kycklinggryta med vin, grönsaker och dragon) serveras med rostad potatis. Vitvinsgratinerad sej toppad med räkor och dill serveras med potatismos. Texas bbq-style på kotlettrad serveras med rostad potatis och bbqsås. Potatisbullar serveras med grönsallad och lingonsylt
Fredag Lunchbuffé Dagens husman på buffén Nötfärsbiffar serveras med potatismos, gräddsås och lingonsylt. Ugnsbakad sejfilé i hummerssås toppad med kräftstjärtar och dill serveras med potatismos. Kyckling med röd curry och kokosmjölk serveras med basmatiris. Janssons frestelse. Pasta med champinjoner, grädde och tryffelolja toppade med färska örter.
Indian Plaza
Gustav III:s Boulevard 43, Solna
Måndag 1. CHICKEN TIKKA MASALA 120 kr Marinerade och grillade kycklingfiléer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. CHICKEN SPENAT 120 kr Kycklingfilé tillagad med färsk vitlök, ingefära och bladspenat i currysås 3. LAMM JAL FREAZI 120 kr Lammgryta tillagad med färsk vitlök, ingefära, lök, paprika i mellanstark sås 4. LAX DOPIAZA 130 kr Laxfilé tillagad med färsk tomat, stekt lök, koriander i mellanstark sås 5. PALAK PANIR 120 kr Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 6. PAPAYA VADJI 115 kr Grön papaya tillagad med färsk ingefära, vitlök & lök i mellanstark sås 7. VINDALU 115kr (välj mellan, lamm, kyckling, räkor eller vegetarisk) Mycket stark Currygryta med valfri bas 8. CHICKEN TIKKA SIZLAR 125 kr Marinerad kycklingfilé grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 9. CHILI CHICKEN SIZLAR 130 kr Färsk vitlöksmarinerad kycklingfilé. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat 10. CHICKEN TANDOORI 120 kr Marinerad kycklingfilé grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat.
Tisdag CHICKEN TIKKA MASALA 120 kr Marinerade och grillade kycklingfiléer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. CHICKEN DOPIAZA 120 kr Kycklinggryta tillagad med färsk tomat, stekt lök i mellanstark currysås 3. LAMM KARAI 120 kr Lammgryta tillagad med vitlök, ingefära, tomat, lök, paprika & färsk koriander i mellanstarksås 4. LAX KORIANDER 130 kr Tillagad laxfilé serveras med blandade grönsaker i koriandersås 5. PALAK PONIR 120 kr Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 6. VEGETARISK GRYTA 115 kr Blandade grönsaker med hemlagad färskost i gräddig kormasås (kokos, russin, cashewnötter) 7. VINDALU 125 kr (välj mellan, lamm, kyckling, räkor eller vegetarisk) Mycket stark Currygryta med valfri bas 8. CHICKEN TANDOORI 120 kr Marinerad kycklingfilé grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 9. GARLIC CHICKEN SIZLAR 130 kr Marinerad kycklingfilé med vitlök grillade i lerugn. 10. LAX SIZLAR 130 kr Marinerad lax grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat.
Onsdag 1. CHICKEN TIKKA MASALA 120 kr Marinerade och grillade kycklingfiléer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. NARIKEL MUROG 120 kr Kycklingfile tillagad med kokosmjölk, kokosflingor, cashewnötter i gräddig sås 3. CHICKEN BASANTI 120 kr Grillade kyckling bitar med paprika och blandad sås. 4. LAMM BALTI 120 kr Lammgryta tillagad med vitlök, ingefära, koriander. Smörstekt lök, paprika och krossad limebaserad sås 5. LAX GRILL 130 kr Marinerad och grillad laxfilé serveras med stekta grönsaker på hett järnfat 6. PALAK PONIR 120 kr Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 7. VINDALU 125 kr (välj mellan, lamm, kyckling, räkor eller vegetarisk) Mycket stark Currygryta med valfri bas 8. CHICKEN TANDOORI 120 kr Hemlagad färskost tillagad med cashewnötter, creme frasiche, smörfrästa kryddor i tomatbaserad sås 9. CHICKEN TIKKA SIZLAR 130 kr Marinerad kycklingfilé grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 10. MIX CHICKEN SIZLAR 130 kr Grillad tandoori och vitlöksmarinerad kycklingfilé
Torsdag 1. CHICKEN TIKKA MASALA 120 kr Marinerade och grillade kycklingfiléer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. LIME CHICKEN 120 kr Kycklingfile tillagad med limeblad, limepickels i mellanstark currysås 3. LAMM DOPIAZA 120 kr Lammgryta tillagad med färsk tomat, stekt lök i mellanstark currysås 4. PALAK RÄKOR 120 kr Räkor med bladspenat i currysås 5. PALAK PANIR 120 kr Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 6. VEGETARISK GRYTA 115 kr Blandade grönsaker med hemlagad färskost i gräddig kormasås (kokos, russin, cashewnötter) 7. VINDALU 125 kr (välj mellan, lamm, kyckling, räkor eller vegetarisk) Mycket stark Currygryta med valfri bas 8. CHICKEN TANDOORI 120 kr Marinerad kycklingfilé grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 9. CHICKEN TIKKA SIZLAR 130 kr Marinerad kycklingfilé grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 10. PONIR SIZLAR 130 kr Indian Plazas hemgjorda färskost med spenat, serveras på hett järnfat.
Fredag 1. CHICKEN TIKKA MASALA 120 kr Marinerade och grillade kycklingfiléer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. CHICKEN BASANTI 120 kr Grillade kyckling bitar med paprika och blandad sås. 3. MANGO CHICKEN MASALA 120 kr Mangomarinerad kycklingfilé i masalasås 4. LAMM MADRAS 120 kr Lamm tillagad med lök, paprika, chilipickles och kokosflingor 5. LAX TIKKA MASALA 125 kr Marinerad och grillad laxfilé tillagad med masalasås 6. PALAK PANIR 120 kr Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 7
Indian Plaza
Gustav III:s Boulevard 43, Solna
Måndag Ris, sallad & te/kaffe ingår i lunchen! KYCKLING 1. CHICKEN TIKKA MASALA 120:- Marinerade och grillade kycklingfi léer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. CHICKEN SPENAT 120:- Kycklingfi lé tillagad med färsk vitlök, ingefära och bladspenat i currysås LAMM 3. LAMM JAL FREAZI 120:- Lammgryta tillagad med färsk vitlök, ingefära, lök, paprika i mellanstark sås FISK 4. LAX DOPIAZA 130:- Laxfi lé tillagad med färsk tomat, stekt lök, koriander i mellanstark sås VEGETARISKT 5. PALAK PANIR 120:- Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 6. PAPAYA VADJI 115:- Grön papaya tillagad med färsk ingefära, vitlök & lök i mellanstark sås 7. VINDALU (välj mellan, lamm, kyckling, räkor eller vegetarisk) 125:- Mycket stark Currygryta med valfri bas SIZLAR 8. CHICKEN TIKKA SIZLAR 130:- Marinerade kycklingfi lé grillade i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 9. CHILI CHICKEN SIZLAR 130:- Färsk vitlöksmarinerad kycklingfi lé Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat 10. CHICKEN TANDOORI 120:- Marinerade kycklingklubbor grillade i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. BRÖD SADA NAN 15:- VITLÖKS NAN 20:- DRYCK LÄSK , Ramlösa, lättöl 15:-15:- 20:- 15:-Smaklig måltid! Allergisk? tveka inte att fråga personalen om innehållet i maten
Tisdag KYCKLING 1. CHICKEN TIKKA MASALA 120:- Marinerade och grillade kycklingfi léer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. CHICKEN DOPIAZA 120:- Kycklinggryta tillagad med färsk tomat, stekt lök i mellanstark currysås LAMM 3. LAMM KARAI 120:- Lammgryta tillagad med vitlök, ingefära, tomat, lök, paprika & färsk koriander i mellanstarksås FISK 4. LAX KORIANDER 130:- Tillagad laxfi lé serveras med blandade grönsaker i koriandersås VEGETARISKT 5. PALAK PANIR 120:- Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 6. VEGETARISK GRYTA 115:- Blandade grönsaker med currysås 7. VINDALU (välj mellan, lamm, kyckling, räkor eller vegetarisk) 125:- Mycket stark Currygryta med valfri bas SIZLAR 8. CHICKEN TANDOORI 120:- Marinerade kycklingklubbor grillade i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 9. GARLIC CHICKEN SIZLAR 130:- Marinerad kycklingfi lé med vitlök grillade i lerugn. 10. LAX SIZLAR 130:- Marinerad lax grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. BRÖD SADA NAN 15:- VITLÖKS NAN 20:- DRYCK LÄSK , Ramlösa, lättöl 15:-15:- 20:- 15:-Smaklig måltid! Allergisk? tveka inte att fråga personalen om innehållet i maten. Ris, sallad & te/kaffe ingår i lunchen! ONSDAG KYCKLING 1. CHICKEN TIKKA MASALA 120:- Marinerade och grillade kycklingfi léer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. NARIKEL MUROG 120:- Kycklingfi le tillagad med kokosmjölk, kokosfl ingor, cashewnötter i gräddig sås 3. CHICKEN BASANTI 120:- Grillade kyckling bitar med paprika och blandad sås. LAMM 4. LAMM BALTI 120:- Lammgryta tillagad med vitlök, ingefära, koriander. Smörstekt lök, paprika och krossad limebaserad sås FISK 5. LAX GRILL 130:- Marinerad och grillad laxfi lé serveras med stekta grönsaker på hett järnfat VEGETARISKT 6. PALAK PANIR 120:- Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 7. VINDALU (välj mellan, lamm, kyckling, räkor eller vegetarisk) 125:- Mycket stark Currygryta med valfri bas SIZLAR 8. CHICKEN TANDOORI 120:- Marinerade kycklingklubbor grillade i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 9. CHICKEN TIKKA SIZLAR 130:- Marinerad kycklingfi lé grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 10. MIX CHICKEN SIZLAR 130:- Grillad tandoori och vitlöksmarinerad kycklingfi lé BRÖD SADA NAN 15:- VITLÖKS NAN 20:- DRYCK LÄSK , Ramlösa, lättöl 15:-15:- 20:- 15:-15:- Smaklig måltid! Allergisk? tveka inte att fråga personalen om innehållet i maten. Ris, sallad & te/kaffe ingår i lunchen! TORSDAG KYCKLING 1. CHICKEN TIKKA MASALA 120:- Marinerade och grillade kycklingfi léer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. LIME CHICKEN 120:- Kycklingfi le tillagad med limeblad, limepickels i mellanstark currysås LAMM 3. LAMM DOPIAZA 120:- Lammgryta tillagad med färsk tomat, stekt lök i mellanstark currysås FISK 4. PALAK RÄKOR 120:- Räkor med bladspenat i currysås VEGETARISKT 5. PALAK PANIR 120:- Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 6. VEGETARISK GRYTA 115:- Blandade grönsaker med currysås 7. VINDALU (välj mellan, lamm, kyckling, räkor eller vegetarisk) 125:- Mycket stark Currygryta med valfri bas SIZLAR 8. CHICKEN TANDOORI 120:- Marinerade kycklingklubbor grillade i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 9. CHICKEN TIKKA SIZLAR 130:- Marinerad kycklingfi lé grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 10. PONIR SIZLAR 130:- Indian Plazas hemgjorda färskost med spenat, serveras på hett järnfat. BRÖD SADA NAN 15:- VITLÖKS NAN 20:- DRYCK LÄSK , Ramlösa, lättöl 15:-15:- 20:- 15:-Smaklig måltid! Allergisk? tveka inte att fråga personalen om innehållet i maten. Ris, sallad & te/kaffe ingår i lunchen! FREDAG KYCKLING 1. CHICKEN TIKKA MASALA 120:- Marinerade och grillade kycklingfi léer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. CHICKEN BASANTI 120:- Grillade kyckling bitar med paprika och blandad sås. 3. MANGO CHICKEN MASALA 120:- Mangomarinerad kycklingfi lé i masalasås LAMM 4. LAMM MADRAS 120:- Lamm tillagad med lök, paprika, chilipickles och kokosfl ingor FISK 5. LAX TIKKA MASALA 125:- Marinerad och grillad laxfi lé tillagad med masalasås VEGETARISKT 6. PALAK PANIR 120:- Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 7. VINDALU (välj mellan, lamm, kyckling, räkor eller vegetarisk) 125:- Mycket stark Currygryta med valfri bas SIZLAR 8. CHICKEN TANDOORI 120:- Marinerade kycklingklubbor grillade i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 9. GARLIC CHICKEN SIZLAR 130:- Marinerad kycklingfi lé med vitlök grillade i lerugn. 10. CHILI CHICKEN SIZLAR 130:- Färsk vitlöksmarinerad kycklingfi lé Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat BRÖD SADA NAN 15:- VITLÖKS NAN 20:- DRYCK LÄSK , Ramlösa, lättöl 15:-15:- 20:- 15:-15:- Smaklig måltid! Allergisk? tveka inte att fråga personalen om innehållet i maten. Ris, sallad & te/kaffe ingår i lunchen!
Indian Plaza
Gustav III:s Boulevard 43, Solna
Måndag 1. CHICKEN TIKKA MASALA 120 kr Marinerade och grillade kycklingfiléer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. CHICKEN SPENAT 120 kr Kycklingfilé tillagad med färsk vitlök, ingefära och bladspenat i currysås 3. LAMM JAL FREAZI 120 kr Lammgryta tillagad med färsk vitlök, ingefära, lök, paprika i mellanstark sås 4. LAX DOPIAZA 130 kr Laxfilé tillagad med färsk tomat, stekt lök, koriander i mellanstark sås 5. PALAK PANIR 120 kr Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 6. PAPAYA VADJI 115 kr Grön papaya tillagad med färsk ingefära, vitlök & lök i mellanstark sås 7. VINDALU 115kr (välj mellan, lamm, kyckling, räkor eller vegetarisk) Mycket stark Currygryta med valfri bas 8. CHICKEN TIKKA SIZLAR 125 kr Marinerad kycklingfilé grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 9. CHILI CHICKEN SIZLAR 130 kr Färsk vitlöksmarinerad kycklingfilé. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat 10. CHICKEN TANDOORI 120 kr Marinerad kycklingfilé grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat.
Tisdag CHICKEN TIKKA MASALA 120 kr Marinerade och grillade kycklingfiléer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. CHICKEN DOPIAZA 120 kr Kycklinggryta tillagad med färsk tomat, stekt lök i mellanstark currysås 3. LAMM KARAI 120 kr Lammgryta tillagad med vitlök, ingefära, tomat, lök, paprika & färsk koriander i mellanstarksås 4. LAX KORIANDER 130 kr Tillagad laxfilé serveras med blandade grönsaker i koriandersås 5. PALAK PONIR 120 kr Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 6. VEGETARISK GRYTA 115 kr Blandade grönsaker med hemlagad färskost i gräddig kormasås (kokos, russin, cashewnötter) 7. VINDALU 125 kr (välj mellan, lamm, kyckling, räkor eller vegetarisk) Mycket stark Currygryta med valfri bas 8. CHICKEN TANDOORI 120 kr Marinerad kycklingfilé grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 9. GARLIC CHICKEN SIZLAR 130 kr Marinerad kycklingfilé med vitlök grillade i lerugn. 10. LAX SIZLAR 130 kr Marinerad lax grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat.
Onsdag 1. CHICKEN TIKKA MASALA 120 kr Marinerade och grillade kycklingfiléer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. NARIKEL MUROG 120 kr Kycklingfile tillagad med kokosmjölk, kokosflingor, cashewnötter i gräddig sås 3. CHICKEN BASANTI 120 kr Grillade kyckling bitar med paprika och blandad sås. 4. LAMM BALTI 120 kr Lammgryta tillagad med vitlök, ingefära, koriander. Smörstekt lök, paprika och krossad limebaserad sås 5. LAX GRILL 130 kr Marinerad och grillad laxfilé serveras med stekta grönsaker på hett järnfat 6. PALAK PONIR 120 kr Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 7. VINDALU 125 kr (välj mellan, lamm, kyckling, räkor eller vegetarisk) Mycket stark Currygryta med valfri bas 8. CHICKEN TANDOORI 120 kr Hemlagad färskost tillagad med cashewnötter, creme frasiche, smörfrästa kryddor i tomatbaserad sås 9. CHICKEN TIKKA SIZLAR 130 kr Marinerad kycklingfilé grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 10. MIX CHICKEN SIZLAR 130 kr Grillad tandoori och vitlöksmarinerad kycklingfilé
Torsdag 1. CHICKEN TIKKA MASALA 120 kr Marinerade och grillade kycklingfiléer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. LIME CHICKEN 120 kr Kycklingfile tillagad med limeblad, limepickels i mellanstark currysås 3. LAMM DOPIAZA 120 kr Lammgryta tillagad med färsk tomat, stekt lök i mellanstark currysås 4. PALAK RÄKOR 120 kr Räkor med bladspenat i currysås 5. PALAK PANIR 120 kr Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 6. VEGETARISK GRYTA 115 kr Blandade grönsaker med hemlagad färskost i gräddig kormasås (kokos, russin, cashewnötter) 7. VINDALU 125 kr (välj mellan, lamm, kyckling, räkor eller vegetarisk) Mycket stark Currygryta med valfri bas 8. CHICKEN TANDOORI 120 kr Marinerad kycklingfilé grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 9. CHICKEN TIKKA SIZLAR 130 kr Marinerad kycklingfilé grillad i lerungn. Serveras med stekta grönsaker på hett järnfat. 10. PONIR SIZLAR 130 kr Indian Plazas hemgjorda färskost med spenat, serveras på hett järnfat.
Fredag 1. CHICKEN TIKKA MASALA 120 kr Marinerade och grillade kycklingfiléer tillagade med cashewnötter, cremefraiche, smörfrästa kryddor och tomatbaserad sås 2. CHICKEN BASANTI 120 kr Grillade kyckling bitar med paprika och blandad sås. 3. MANGO CHICKEN MASALA 120 kr Mangomarinerad kycklingfilé i masalasås 4. LAMM MADRAS 120 kr Lamm tillagad med lök, paprika, chilipickles och kokosflingor 5. LAX TIKKA MASALA 125 kr Marinerad och grillad laxfilé tillagad med masalasås 6. PALAK PANIR 120 kr Hemlagad färskost och spenat tillagad med curry i tomat & cashewnötsbaserad sås 7
Som hemma
Turebergs allé 8, Sollentuna
Dagens lunch Lunch 129:-
Måndag 08/12 - Wallenbergare med potatismos och skirat smör - Panerad fiskfile med skagenröra-kokt potatis - Pasta med skinka och champinjoner - Pasta arabiata veg. - Tonfisksallad - Pizza grupp A-B - Kebab tallrik - 149kr
Torsdag 11/12 - Husetsgryta med ris (fläskkarre) - Ärtsoppa-pannkakor - Pasta med kyckling och curry - Pasta gorgonzola veg
Fredag 12/12 - Pljeskavica fylld med ost - Lättpanerad fiskfile med kall äggsås-kokt potatis - Pasta carbonara - Pasta cannelloni veg
Torsdag – 159 kr – idag bjuder vi på en liten dessert Pulled beef med bönsallad, sojabönor, rödlök, koriander, jalapeñomajonnäs & basmatiris Laxpudding med skirat smör, gröna ärtor, citron & dill VEG: Chiligryta på sojastrimlor med bönsallad, sojabönor, rödlök, koriander, jalapeñomajonnäs & basmatiris
Fredag – 159 kr Citron och rosmarinmarinerad kyckling med dragoncrème, tomatsallad & rostad potatis Bakad fisk med basilikayoghurt, tomat, paprika, örter & couscoussallad VEG: Citron och rosmarinmarinerad spetskål med dragoncrème, tomatsallad & rostad potatis
Syster O Bror
Drottning Kristinas väg 24, Stockholm
Dagens lunch från 125:- mellan kl.10:30-11:30 och från 130:- mellan kl.11:30-14:00
Måndag ONE PLANET PLATE max 0, 5 kgco2e: Baljväxtbullar serveras med ångade rotfrukter samt grönkålsbuljong 155kr Krämig linspasta serveras med riven grana padano Krämig kycklingpasta serveras med riven grana padano Gratinerad färsbiff serveras med klyftpotatis, rosmarinsky samt tomat och fetaost sallad
Tisdag ONE PLANET PLATE max 0, 5 kgco2e: Baljväxtbullar serveras med ångade rotfrukter samt grönkålsbuljong 155kr Bönbiff serveras med råstekt potatis samt vitlökskräm Fylld chorizo serveras med råstekt potatis samt vitlökskräm Fiskgryta serveras med vitlöksbröd samt aioli
Onsdag ONE PLANET PLATE max 0, 5 kgco2e:Baljväxtbullar serveras med ångade rotfrukter samt grönkålsbuljong 155kr Örtfalafel serveras med grönsakscouscous samt paprikakräm Örtkyckling serveras med grönsakscouscous samt paprikakräm Ostfylld schnitzel serveras med klyftpotatis, ärtor och morötter samt rödvinssky
Fredag ONE PLANET PLATE max 0, 5 kgco2e:Baljväxtbullar serveras med ångade rotfrukter samt grönkålsbuljong 155kr Baljväxtbiff serveras med hasselbakspotatis, café de parissås samt saltbakade rotfrukter Långbakad fläskkarré serveras med hasselbaks potatis, café de parissås samt saltbakade rotfrukter
Restaurang 88
Österögatan 2, Kista
Måndag: 1. Fläskschnitzel m bearnaisesås, potatis 煎猪排 2. Rostad grisfötter m soyabönor 毛豆烧猪蹄 3. Skärbönor m sidfläsk 扁豆回锅肉 4. Kokt fiskfilé i malasoppa 酸菜鱼 5. Mala kycklingfilé m grönsaker 麻辣鸡 6. Nötkött m grönsaker, ostronsås 蚝油牛肉 7. Rostad lotusroot m köttfyllning 炸藕合 8. Veg. grönsaker 素菜 9. Friterad kycklingfilé 炸鸡 10. Friterad veg. vårrullar炸素春卷 11. Friterad banan 炸香蕉 12. Stekt nudlar m ägg 炒面 13. Soppa
Tisdag : 1. Stekfläsk m potatisbullar & lingonsylt 煎咸肉 2. Cashewnötter Kycklingfilé m grönsaker 腰果鸡 3. Mala nötkött m grönsaker 麻辣牛肉 4. Sivri m strimlad fläsk 尖椒木耳炒肉丝 5. Stekt JiaoZi 煎饺子 6. Rostad nötkött m bambuskot 笋尖烧牛肉 7. Grismage m lök 葱爆肚丝 8. Veg. grönsaker 素菜 9. Friterad kycklingfilé 炸鸡 10. Friterad vårrullar 炸春卷 11. Friterad banan 炸香蕉 12. Stekt risnudlar m ägg 炒河粉 13. Soppa汤
Onsdag: 1. Pannbiff m beanaisesås, potatis 2. Pekinganka m ankasås 北京烤鸭鸭酱 3. Mala Kycklingfilé m grönsaker 麻辣鸡 4. Pocherad sidfläsk m Xue Cai 雪菜蒸肉 5. Nötkött m grönsaker 炒牛肉 6. Rostad fiskfilé m peppar & lök 椒盐鱼柳 7. Stekt ägg m tomater 西红柿炒鸡蛋 8. Veg. grönsaker 素菜 9. Friterad kycklingfilé 炸鸡 10. Friterad veg. vårrullar炸素春卷 11. Friterad banan 炸香蕉 12. Stekt nudlar m ägg 炒面 13. Soppa汤
Torsdag: 1. Hemlagad pannkakor m vispgrädde & sylt 蛋饼奶油果酱 2. Rostad kycklinglårfilé m chili 辣子鸡 3. Rosatd räkor m peppar & lök 椒盐大虾 4. Nötkött m svampsås, grönsaker 炒牛肉 5. MaPo Tou Fu 麻婆豆腐 6. Kokt spareribs m färska lotusroot 新鲜莲藕炖排骨 7. Sidfläsk m Surkål 酸菜炒肉 8. Veg. grönsaker 素菜 9. Friterad kycklingfilé 炸鸡 10. Friterad veg. vårrullar炸素春卷 11. Friterad banan 炸香蕉 12. Stekt nudlar m ägg 炒面 13. Soppa汤
Arena Pizzeria
Hedinsgatan 11, Stockholm
DAGENS LUNCH 129:-
Sabis Saluhall Haga
Frösundaleden 2D, Solna
Måndag Tortellini quatro formaggio med paprika, spenat och broccoli Bakad lubbfilé med rostat mandeltäcke, citronsås och gröna ärtor Kryddstekt kycklingkotlett med caesardressad potatissallad Broccolisoppa Pasta carbonara med rimmat sidfläsk, gullök, äggula och grana padano
Torsdag Parmesanpolenta med italiensk grönsaksragu och örtolja Gratinerad kolja med grön slät persiljesås och picklad fänkål Pasta carbonara med rimmat sidfläsk, gullök, äggula och grana padano Ekologisk ärtsoppa med fläsk eller vegetarisk Hemstekt pannkaka med Hagas jordgubbssylt och blåbärssylt samt vispgrädde
Fredag Spagetti bolognese på svensk vegofärs med grana padano Havets wallenbergare med potatismos och skaldjurssås samt gröna ärtor Ljummen rostbiff med pommes frites, portvinssås och bearnaise Dagens soppa Blåbärskaka med vaniljglass
Créme Filmhuset Bar & Bistro
Borgvägen 1, Stockholm
Dagens lunch
Vardagar 11-14
Restaurang Oktav
Valhallavägen 105, Stockholm
Måndag Dagens tallrik: Ostgratinerad blomkål och broccoli med kokt potatis och apelsinmarinerad morotsallad Vegetariskt: Dagens tallrik med smörbönsbiff med tomatsås Fisk: Dagens tallrik med torsk med gubbröra Kött: Dagens tallrik med panko-panerad kyckling-schnitzel Veckans extra: Kyckling klubbfilé med madeira sky och potatisgratäng
Tisdag Dagens tallrik: Pottaisplättar med stuvad spenat och morötter Vegetariskt: Dagens tallrik med rödbetsfalaffel med mozzarella Fisk: Dagens tallrik med panerad kungsflundra Kött: Dagens tallrik med fläskfilé Veckans extra: Kyckling klubbfilé med madeira sky och potatisgratäng
Onsdag Dagens tallrik: Gratinerat potatismos med råstekt fänkål och morot Vegetariskt: Dagens tallrik med pumpa och linsgryta Fisk: Dagens tallrik med lax och vitvinssås Kött: Dagens tallrik med köttgryta med paprika Veckans extra: Kyckling klubbfilé med madeira sky och potatisgratäng
Torsdag Dagens tallrik: Klyftpotatis med tzatziki, spenat och blomkålssallad Vegetariskt: Dagens tallrik med Texas bean chilli Fisk: Dagens tallrik med panko-panerad kolja Kött: Dagens tallrik med pannbiff med lök Dagens extra: Oktavs ärtsoppa med rimmatfläsk, mejramskorv och senap Pannkakor med sylt och grädde
Fredag Dagens tallrik: Ratatouille av zucchini och aubergine, stekt potatis och saffrans aioli Vegetariskt: Dagens tallrik med bön och broccoli fritters Fisk: Dagens tallrik med vitvinsbakad fisk Kött: Dagens tallrik med kalvfärs köttbullar med parmesanost
Tisdag / Tuesday A. BIFF Geang Phed SWE Traditionell thailändsk rödcurry med färska örtersötbasilika bambuskott thailändska aubergine & kokosmjölk. ENG Traditional Thai red curry with fresh herbs bamboo shoots, Thai aubergine sweet basil and coconut milk. 139 kr B. KYCKLING Phad Med Mamuang SWE Wokad med grönsaker, chiliolja och cashewnötter. ENG Stir-fried with vegetables, chili oil, and cashew nuts. 139 kr Dagens Combo Geang Phed & Phad Med Mamuang 159 kr VEGETARISKT Phad Pak Tofu SWE Wokade grönsaker med vitlök, ostronsås, sojasås och blandade grönsaker, broccoli & böngroddar. ENG Stir-fried vegetables with garlic, oyster sauce, soy sauce, and mixed vegetables, broccoli & bean sprouts. 139 kr SCAMPI SPECIAL Goong Makham SWE Wokad scampi och grönsaker i tamarind sås, toppad med rostad chili, rostad lök och korriander. ENG Stir-fried prawns and vegetables in tamarind sauce, topped with roasted chili, crispy onions, and coriander. 149 kr NUDLAR Phat Thai Välj / Choose : Kyckling / Scampi & (Tofu ) SWE Wokade risnudlar, med böngroddar, tofu, ägg. Krossade Jordnötter & Rostad Chili (vid sidan) ENG Stir fried rice noodles with fresh bean sprouts tofu, scrambled eggs, ground nuts & roasted chili. Crushed peanuts & roasted chili on the side. 149 kr ANKA Gaeng Phed Ped Yang SWE Grillad ankfilé i rödcurry, kockosmjölk, sötbasilika, körsbärstomater, ananas och vindruvor. ENG Rosted duck in red curry with vegetables sherry tomatoes, grapes, pineapple and sweet basil. 169 kr
Onsdag / Wednesday A. BIFF Massa Man SWE Mild och smakrik gul curry, kardemumma kanel, stjärnanis, kummin, muskonöt och kokosmjölk. Toppas med jordnötter och friterad lök. ENG Mild and flavorful yellow curry with cardamom, cinnamon, star anise, cumin, nutmeg, and coconut milk. Topped with peanuts and fried onions. 139 kr B. KYCKLING Phad Graprao SWE Wokad med grönsaker, vitlök, thailändsk starkbasilika och färsk chili. ENG Stir-fried with vegetables, garlic, Thai hotbasil, and fresh chili. 139 kr DAGENS COMBO Massa Man & Phad Graprao 159 kr VEGETARISKT Poh Pia Pak SWE Krispiga vårrullar fyllda med grönsaker och glasnudlar. Serveras med hemlagad söt chilisås. ENG Deep fried crispy spring rolls filled with Vegetables. Served with homemade sweet chili sauce. 139 kr KYCKLING SPECIAL Laab SWE Välsmakande kycklingsallad med limejuice, myntablad och rostad chili ENG Tasty chicken salad with lime juice, mint leaves, and roasted chili. 149 kr NUDLAR Phat Thai Välj / Choose : Kyckling / Scampi & (Tofu ) SWE Wokade risnudlar, med böngroddar, tofu, ägg. Krossade Jordnötter & Rostad Chili (vid sidan) ENG Stir fried rice noodles with fresh bean sprouts tofu, scrambled eggs, ground nuts & roasted chili. Crushed peanuts & roasted chili on the side. 149 kr ANKA Gaeng Phed Ped Yang SWE Grillad ankfilé i rödcurry, kockosmjölk, sötbasilika, körsbärstomater, ananas och vindruvor. ENG Rosted duck in red curry with vegetables sherry tomatoes, grapes, pineapple and sweet basil. 169 kr
Fredag / Friday A. BIFF Phad Prik Whorapha SWE Wokad med vitlök, grönsaker chilipeppar och thailändsk söt basilika. ENG Stir-fried with garlic, vegetables, chili peppers, and Thai sweet basil. 139 kr B. KYCKLING Geang Garee SWE Krämig gul curry med kokosmjölk, morötter, gul lök Toppad med rostad lök. ENG Creamy yellow curry with coconut milk, carrots, yellow onion. Topped with crispy fried onions. 139 kr DAGENS COMBO Phad Prik Whorapha & Geang Garee 159 kr VEGETARISKT / TOFU Phad Pak Choi SWE Wokade Pakchoi med vitlök i ostron sås och soja sås. Toppad med rostade vitlökar. Stir-fried pak choi with garlic in oyster sauce and soy sauce. Topped with roasted garlic. 139 kr SCAMPI SPECIAL Khao Phad Subprarod SWE Wokade äggnudlar med grönsaker och ägg i mörk sojasås. ENG Stir-fried egg noodles with vegetables and egg in dark soy sauce. 149 kr NUDLAR Phat Thai Välj / Choose : Kyckling / Scampi & (Tofu ) SWE Wokade risnudlar, med böngroddar, tofu, ägg. Krossade Jordnötter & Rostad Chili (vid sidan) ENG Stir fried rice noodles with fresh bean sprouts tofu, scrambled eggs, ground nuts & roasted chili. Crushed peanuts & roasted chili on the side. 149 kr ANKA Gaeng Phed Ped Yang SWE Grillad ankfilé i rödcurry, kockosmjölk, sötbasilika, körsbärstomater, ananas och vindruvor. ENG Rosted duck in red curry with vegetables sherry tomatoes, grapes, pineapple and sweet basil. 169 kr
Dagens lunch serveras måndag till fredag, 11.30 till 14.00
Spice of India
Sturegatan 29, Stockholm
Lunchen serveras mellan 11.00-15.00
Fredag 1. BUTTER CHICKEN MASALA Kycklingfilé marinerad i tikka kryddning, grillad i lerugn och tillagad i smörfrästa kryddor, tomat och nötsås. 120 2. KARAI CHICKEN En sydindisk kycklinggryta tillagad med paprika, lök, ingefära, grön chili och kokos. 120 3. LAMM ZALFREZI Mört lamm tillagat med paprika, lök, tomat och aromatiska kryddor i en smakrik, medelstark currysås. Jalfrezi är en klassisk rätt med ursprung i Bengal, känd för sin fräscha grönsakskaraktär och balanserade hetta. 130 4. SHAHI BIFF Möra bitar av biff i en krämig och mild sås baserad på cashewnötter, grädde och kokos, smaksatt med aromatiska kryddor från det kungliga mogulköket
Pocket by Pontus
Evenemangsgatan 31, Solna
Måndag Krispig falafel, ratatouille, ris samt sojamarinerad gurka 554. 31 Krämig fisk och skaldjursgryta, potatis, picklad morot, dill samt krutonger 1424. 16 Nattbakad svensk fläskkarre med ostgratinerad potatis, gräddsås, haricot verts 1349. 43
Torsdag Ärtburgare med mangomajonnäs, ost, pommes, rostad lök, tomat samt sallad 406. 66 Fish and chips med dansk remoulad, gröna ärtor, samt citron 721. 3 Rostad svensk kyckling med mac and cheese, bbq sås samt rostade jordnötter 709. 15
Fredag Sydindisk currygryta med sojaprotein, limeblad, kokosmjölk, yoghurt samt Papadum 389. 82 Ugnsbakad lax med kall äggsås, picklad rödkål samt kokt potatis 1760. 19 Sesamglaserat fläsk med rostade äpplen och morot, ris samt limemajonnäs 1218. 82 Idag bjuder vi på saffranskaka! 731. 49
Asian Garden Norrviken
Sjöängsvägen 19, Sollentuna
Måndag Från 119:- Upptäck dagens lunch
Tisdag Från 119:- Upptäck dagens lunch
Onsdag Från 119:- Upptäck dagens lunch
Torsdag Från 119:- Upptäck dagens lunch
Fredag Från 119:- Upptäck dagens lunch
Asian Garden Norrviken
Sjöängsvägen 19, Sollentuna
Måndag Lunch (Inkl. Salladbuffe, ris, halv naan bröd, läsk, kaffe/te, Kaka och papadams) Dagens Lunchrätter Kyckling Tikka Butter Masala (Mild) 119:- Kycklingfilé tillagad med yoghurt och cashewnötsås Kyckling Sambal (Mellan) 119:- Kycklingfilé tillagad med mrd sambalsås Biff Bhuna (Mild/Mellan) 119:- Biff med paprika, lök tillagad med curry och tomatsås Tandoori Kyckling (Mild) 119:- Två marinerade kycklingklubbor grillade i lerugn Vegetarisk Masala (Mild/Mellan) 119:- Blandade färska grönsaker tillagad med masala sås Kebabtallrik 119:- Kebabkött, pommes, tomatsås och vitlökssås Dagens Special Rätter Lamm (Sambal/Madras/vindaloo) 149:- Marinerade & grillade lammbitar Lax Sizlar 145:- Marinerade & grillade laxfliéer, serveras med specialkryddor och grönsaker i olivolja Kyckling Tikka Sizlar 145:- Marinerade & grillade kycklingfiléer, tillagad med specialkryddor och grönsaker i olivolja 3 SMÅ RÄTTER 139:- En smakrik tallrik med tre av våra populäraste rätter: Kyckling Tikka Butter Masala, Kyckling Sambal & Biff Bhuna. Kyckling Biryani (mild/mellan) 139:- Polaoris tillagad med benfria kött, saffran och biryanisås Sallad 125:- Kyckling/Räk/Tonfisk/Kebab Tillbehör Nan Bröd 25:- Bröd bakat i lerugn Vitlöks Nan Bröd 30:- vitlöksbröd bakat i lerugn Kontakta oss vid frågor om allergener eller specialkost. Favoriter hos våra gäster Våra Mest Älskade Rätter Upptäck de mest omtyckta smakerna på vår meny. Här hittar du rätterna med en perfekt balans av kryddor och omsorg, som alltid får våra gäster att komma tillbaka för mer. Vår meny TIKKA MASALA KORMA CURRY Tandoori Räkor vegetarisk Biryani Kebab Kulfi Boka bord online på Asian Garden Enkel och smidig bokning för lunch, middag och privata evenemang Namn Telefonnummer E-postadress Datum Antal gäster Tid Välj tid baserat på dagen Lunch 11:00 Mån–Fre Lunch 11:30 Mån–Fre Lunch 12:00 Mån–Fre Lunch 12:30 Mån–Fre Lunch 13:00 Mån–Fre Lunch 13:30 Mån–Fre Lunch 14:00 Mån–Fre Helg Middag 13:00 Helg Middag 14:00 Middag 15:00 Varje dag Middag 16:00 Varje dag Middag 17:00 Varje dag Middag 18:00 Varje dag Middag 19:00 Varje dag Middag 20:00 Varje dag Önskemål Skicka Mat för vardag och fest Smidigt Att Boka & Beställa Vill du boka bord för en indisk middag i Norrviken eller ordna en större fest? Hos Asian Garden är det enkelt att reservera plats online. Vi erbjuder också snabb take-away och hemleverans av indisk mat i Sollentuna. För bröllop, födelsedagar och företagsevent kan vi ordna indisk catering i Sollentuna, anpassad efter dina önskemål. Oavsett om du planerar vardagsmiddag eller fest, ser vi till att din upplevelse blir både enkel och minnesvärd. Snabb beställning 08-754 47 21 / 072 83 62 502 Upphämtningsplats
Proviant
Albanovägen 24, Stockholm
Måndag Falaffelbiffar med myntayoghurt och ris (L) Högrevschili med mörk choklad, chipotle och öl samt ris och örtvispad smetana Fransk löksoppa med surdegskrutonger
Tisdag Vegetarisk lasagne "al forno" med basilika, mozzarella, tomatsås, och parmesan (G/L) Rårakor med stekt rimmat fläsk och lingonsylt Svampsoppa med färska örter
Torsdag Tagliatelle med ratatouille och parmesan (G) Pannbiff med löksky, saltgurka, lingonsylt och kokt potatis Spenatsoppa med körvel
Fredag Cannelloni fylld med spenat, grillade grönsaker och färskost samt tomatsås, rucola och parmesan (G/L) Biff à la Lindström med aromsmör, saltgurka, rödvinssås och persiljeslungad potatis (G/L) Morotssoppa med apelsin och persilja (G) Innehaller Gluten, (L) Innehaller laktos, (G/L) innehaller gluten och laktos
Bollywood Bar
Roslagsgatan 9, Stockholm
Lunchmeny Serveras vardagar mellan 11:00 och 14:30
Sallad, basmatiris, dryck och kaffe ingår
Måndag 1. Chicken Achari Kycklingfilé med cashewnötter, kokos och blandade chilipickles. 120:- 2. Lamb Sambal 139:- 3. Beef Madrasi Biff med färsk koriander, riven ingefära, spiskummin, chili och bruna senapsfrön. 130:- 4. Mixed vegetables Säsongens färska, blandade grönsaker i currysås. 115:- 5. Chicken Tikka Butter Masala Kycklingfiléer i gryta med smörfrästa kryddor, grädde, mandel och honung. 130:- 6. Chicken Korma Delikat gryta med kokos, cashewnötter russin, och honung. 135:- 7. Palak Paneer Bladspenat tillagas med hemlagad indisk ost. 120:- 8. Chicken Tikka Sizlar Tandoorimarinerade kycklingfiléer, grillade i lerugn och serverade på het järnplatta. Sås tillkommer bredvid. 140:- Naan 20:- Garlic naan 25:- Läsk/ Lättöl 20:- Om ni är allergisk mot nötter , kryddor eller någon mat, vänligen meddela personalen!
Tisdag 1. Chicken Rezala Kycklingfilé med yoghurt, ingefära, vitlök och kardemumma i currysås. 120:- 2. Lamb Madrasi Lamm med färsk koriander, riven ingefära, spiskummin, chili och bruna senapsfrön 139:- 3. Beef Curry Biff med husets currysås. 130:- 4. Daal Makhni Traditionell indisk, vegetarisk gryta med kidneybönor, ingefära och mong daal i husets currysås 115:- 5. Chicken Tikka Butter Masala Kycklingfiléer i gryta med smörfrästa kryddor, grädde, sötmandel och honung 130:- 6. Chicken Korma Delikat gryta med kokos, cashewnötter russin och honung 135:- 7. Palak Paneer Bladspenat tillagas med hemlagad indisk ost 130:- 8. Chicken Tikka Sizlar Tandoorimarinerade kycklingfiléer grillade i lerugn och serverade på het järnplatta. Sås tillkommer bredvid 140:- Naan 20:- Garlic Naan 25:- Läsk/Lättöl 20:- Om ni är allergisk mot nötter eller något livsmedel, vänligen meddela personalen
Onsdag 1. Chicken Madrasi Kycklingfilé med färsk koriander och speciell madrasi sås 120:- 2. Lamb Curry Lamm med färsk koriander, riven ingefära, spiskummin, chili och bruna senapsfrön 139:- 3. Beef Achari Biff marineras i yoghurt och citronsaft och tillagas med mango pickle. 130:- 4. Saag Daal Linser tillagas med spenat, spiskummin, färsk koriander, vitlök, lime och gurkmeja. 115:- 5. Chicken Tikka Butter Masala Kycklingfiléer i gryta med smörfrästa kryddor, grädde, sötmandel och honung 130:- 6. Chicken Korma Delikat gryta med kokos, cashewnötter russin och honung 135:- 7. Palak Paneer Bladspenat tillagas med hemlagad indisk ost 130:- 8. Chicken Tikka Sizlar Tandoorimarinerade kycklingfiléer grillade i lerugn och serverade på het järnplatta. Sås tillkommer bredvid 140:- Naan 20:- Garlic Naan 25:- Läsk/ Lättöl 20:- Om ni är allergisk mot nötter eller något livsmedel, vänligen meddela personalen
Torsdag 1. Chicken Malabar Kycklingfilé tillagas med färska citronblad, kokosmjölk, ingefära, vitlök och malda cashewnötter 120:- 2. Lamb Spenat Lamm med bladspenat och restaurangens egna kryddblandning. 139:- 3. Beef Achari Biff marineras i yoghurt och citronsaft och tillagas med mango pickle. 130:- 4. Tarka Daal Pigeon peas (arhar daal) tillagas med lök, vitlök, ingefära och tomat i restaurangens specialkryddblandning 115:- 5. Chicken Tikka Butter Masala Kycklingfiléer i gryta med smör, frästa kryddor, grädde, sötmandel och honung 130:- 6. Chicken Korma Delikat gryta med kokos, cashewnötter russin och honung 135:- 7. Palak Paneer Bladspenat tillagas med hemlagad indisk ost 130:- 8. Chicken Tikka Sizlar Tandoorimarinerade kycklingfiléer grillade i lerugn och serverade på het järnplatta. Sås tillkommer bredvid 140:- Naan 20:- Garlic Naan 25:- Läsk/ Lättöl 20:- Om ni är allergisk mot nötter eller något annat livsmedel, vänligen meddela personalen
Fredag 1. Chicken Kashmiri Kycklingfilé med färsk koriander, spiskummnin riven ingefära, kashmir chilipulver 120:- 2. Lamb Achari Lamm med russin, cashewnötter kokos och blandade chili pickles. 139:- 3. Beef Madrasi Biff tillagas med nordindisk Madras kryddblandning. 130:- 4. Mixed Veg Blandade grönsaker tillagas med husets egen currysås. 115:- 5. Chicken Tikka Butter Masala Kycklingfiléer i gryta med smörfrästa kryddor, grädde, sötmandel och honung 130:- 6. Chicken Korma Delikat gryta med kokos, cashewnötter russin och honung 135:- 7. Palak Paneer Bladspenat med hemlagad indisk ost 130:- 8. Chicken Tikka Sizlar Tandoorimarinerade kycklingfiléer grillas i lerugn och serveras på het järnplatta. Sås tillkommer bredvid 140:- Naan 20:- Garlic Naan 25:-
Chili Masala
Hagalundsgatan 19, Solna
Dagens Lunch 130kr
Måndag Aloo Gosht En mustig biffgryta smaksatt med potatisklyftor, garnerad med ingefära och koirander. Chicken Jalfrezi Kycklinggryta med blandade färska paprikor och lök. Lamm Dopiaza 140:- Lamm tillagad med lök i tomatsås. Daal (linsgryta) Dagens vegetariska gryta. Seekh Kabab Fårfärs mixad med lök, grön chili, vitlök, koriander och ingefära, rullat på spett och kolgrillat. (ca. 10 minuter tillagningstid)
Tisdag Palak Chicken En kycklinggryta med färsk spenat toppad med ingefära och koriander. Fiskgryta En krämig gryta med asiatisk sjötunga garnerad med ingefära och koriander. Lamm Jalfrezi 140:- En mustig smakfull lammgryta, innehåller blandade paprikor och lök. Dagens Vegetarisk gryta Chollay (Kikärtsgryta) Chicken Tikka Youghurt och kyrddmarinerade kycklingfilébitar på spett och kolgrillat. (ca. 10 minuter tillagningstid).
Onsdag Lahori Korma En traditionell maträtt från Lahore: Biff tillagat med färska kryddor och youghurt och strimalad mandel, toppad med koriander. Chicken Chollay Kycklinggryta med hemkokta kikärtor och speciella kryddor. Lamm Dopiaza 140:- Lamm tillagad med lök i tomatsås. Dagens Vegetarisk gryta Aloo Began (Potatis och Aubergine gryta). Scampi Shashlik 150:- Youghurt och kryddmarinerade vannameiräkor, lökklyftor, blandade paprikor, allt trätt på spett och kolgrillat. (ca. 10 minuter tillagningstid)
Torsdag Chicken Korma En krämig och lite söt kycklinggryta med mandel, pistage och cashewnötter, kokosflingor och rosiner. Beef Jalfrezi En mustig smakfull biffgryta med blandade paprikor och lök. Lamm Korma 140:- En kryddig lammgryta med Lahore style, kokosflingor och rosiner. Dagens Vegetarisk gryta Vegetable (Blandade grönsaker). Chicken Tikka Youghurt och kryddmarinerade kycklingfilébitar på spett och kolgrillat. (ca. 10 minuter tillagningstid).
Fredag Chicken Tikka Masala Youghurt och kryddmarinerade kycklingfilebitar tillagade i en krämig sås med en skvätt grädde, mandel, pistage och cashewnötter. Lamm Ginger Masala 140:- Lammgryta tillagad med ingefära, färska tomater och punjabikryddor, toppad med färska koriander. Beef Jalfrezi En mustig smakfull biffgryta, innehåller blandade paprikor och lök. Dagens Vegetarisk Palak Panir (Cottage cheese cubes med spenat) Fish Tikka 150:- Marinerad laxfilé som kolgrillas på spett. (ca. 10 minuter tillagningstid).
Korea House
Ynglingagatan 13, Stockholm
Måndag Bulgogi Stekt entrecote marinerad med färsk vitlök, soja och sesamolja. Grönsaker är stekta med. Korea House Kyckling Friterad kyckling med chilipastasås, grönsaker och mandel
Tisdag Dak Chim Puttrad kycklingfile i tillagad soja sås med sötpotatisnudlar, shiitake svamp, andra grönsaker och lite chilipeppar. Yukgechang Stark gryta med nötkött, purjolök och svamp etc.
Onsdag Gachi Gogi Bokum Stekt entrecote och aubergine marinerad med chili sås, färsk vitlök, soja och sesamolja. Grönsaker är stekta med. Lax Gui Stekt lax med chilipastasås
Torsdag Sogogi Bokum Stekt entrecote marinerad med ostronsås och soja. Grönsaker inklusive Shiitake svamp är stekta med. Dak Galbi Stekt kycklingfile med chilipastasås och grönsaker
Fredag Mandu Stekt nöttkött-, fläskkött- och grönsaksfyllda knyten. Dagens sidorätt serveras med. Chili Bulgogi Stekt entrecote marinerad med färsk vitlök, chilipulver, ostronsås och sesamolja. [ Home ][Meny][ Kontakt ][ Bild ][ Favorit Länkar ] Copyright (c) 2025 Korea House. All rights reserved