Dagens lunch, Sövestad, Ystad
Hotell Mossbylund
, Skivarp
Dagens Lunch
12 – 14 HELGFRI VARDAG, 195:-
Måndag
Gnocchi med örtcrème, krispiga kikärtor, parmesan, spenat, sockerärtor & picklad rödlök .
Isterband med persiljestuvad potatis, senap, rödbetor & rostad broccoli
Tisdag
Harrisabakad blomkål, hasselnötsvinägrett, yoghurt, bulgur & friterat bröd .
Dagens fångst med gubbröra, dillslungad potatis & crudité på polkabeta .
Onsdag
Halloumi eller kyckling med Smörad pumparisotto, grönkål, syrad silverlök, friterad pumpa & riven gruyère
Torsdag
Gnocchi med örtcrème, krispiga kikärtor, parmesan, spenat, sockerärtor & picklad rödlök.
Kalv i dill med inkokt morot & bakad lök
Fredag
Harrisabakad blomkål, hasselnötsvinägrett, yoghurt, bulgur & friterat bröd .
Brässerad karré med sojaskysås , s esamsotad broccoli , confiterad vitlöksmajonnäs & chilirostad sesam