Måndag – Plommonspäckad fläskkarré serveras med cidersås och kokt potatis 135kr – Ostgratinerad fiskfilé serveras med skaldjurssås och kokt potatis 145kr
Tisdag – Raggmunk med stekt fläsk och lingon 135kr – Stekt fläsk med löksås och kokt potatis 135kr – Anjovis-& dillfyllda flundrafiléer serveras med citronsås & kokt potatis 145kr
Onsdag – Julkryddad pannbiff serveras med glöggsky och rostad brysselkål 135kr – Panerad strömming serveras med skirat smör, gröna ärtor & potatismos 145kr
Torsdag – Ädelostgratinerad kyckling serveras med rosmarinsky 135kr – Ugnsbakad fiskfilé serveras med rostad blomkål & vitvinssås 145kr
Safari
Skortsedsvägen 2, Örnsköldsvik
Veckans Lunch Pastagratäng med skinka, soltorkade tomater Stekt falukorv med stuvad potatis Marinerad kotletter med klyftpotatis och grönpepparsås Helstekt fläskfilé med strips och bernésåszel med strips och bernésås OBS 2 Om du har *Matallergi* kontakta personal
Onsdag: *
Villa Fridhem
Getå Villa Fridhem 1, Åby
Dagens lunch serveras måndag-fredag kl. 11.30-14.00
225:-
Lägg till förrätt: 95 kronor
Lägg till dessert: 95 kronor
Måndag: Fläskfilé med bakad spetskål, grönpepparsås och crudité
Tisdag Stekt torskfilé med remoulad, ärtor, citron och kokt potatis
Onsdag Pannbiff med gräddkokt grönkål, skysås och rostad potatis
Torsdag Örtbakad laxfilé med vitvinssås, rotfrukter och potatisstomp
Fredag Nattbakad högrev ”bourguignon” med potatispuré VEGETARISKT MÅNDAG, ONSDAG & FREDAG: Kikärtsgryta med basmatiris crudité