Måndag 23 JUN KVÄLLSGALOPP Meny kommer! SÖNDAG 29 JUN SÖNDAGSGALOPP Meny kommer! Med reservation för ändringar i menyn på grund av råvarutillgång. Boka bord här Vi bekräftar alltid din bokning via mail! Om du inte fått en bekräftelse senast dagen efter att du gjort din bokning kan du istället boka via mail
Onsdag 28 MAJ LUNCHGALOPP Meny kommer!
Mamma Mia
Stockholmsvägen 30, Bålsta
DAGENS LUNCH 1 125:- Mån-Fre mellan 11-14
Grilliant
Folkhögskolevägen 3, Järfälla
Måndag ”Grilliant har stängt. och vi vill tacka alla våra gäster för dessa år. På återseende! ”
Peppino
Violinvägen 2, Kungsängen
Dagens lunch 1
Serveras Vardagar mellan 10 och 14. Inkluderar Salladsbuffé, bröd, läsk, och kaffe. I dagens lunch 1 ingår: Pizza prisklass 1-3, kebab, sallader, mackor och rullar(gäller ej oxfilérulle)
Tre Rosor Pensionat & Konferens AB
Tre Rosors Väg 131, Rosersberg
Tisdag Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon Ångad Alaska pollock med äggsås, syrad gurka och kokt potatis Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis Vegetarisk raggmunk med getost, bakade betor och honung
Onsdag Pankopanerad kapkummel med dansk remoulad och kokt potatis Nötfärsbiff med dragonsky, bacon, karamelliserad lök och potatismos Pasta med soltorkad tomat, zucchini och riven Grana padano (vegetarisk)
Torsdag Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, sylt och grädde Marinerad kycklingfilé med tzatsiki, broccoli och rostad potatis Stekt fläskkotlett med pepparsås, broccoli och stekt potatis Vegetarisk ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag Kalvfärsbiff med svampsås, syrad gurka och potatismos Fisk- och skaldjursgratäng serveras med kokt potatis Majsbiff med svampsås, syrad gurka och potatismos (vegetarisk
Indian Paradise Indisk Restaurang
Södergatan 18B, Stockholm
Lunchmeny från 110 sek Lunchtid
Kungsängen Restaurang och Sportsbar
Furuhällsplan 1, Kungsängen
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-)
Fredagen den 25 april
Panerad kyckling med rödvinsås & råstekt potatis
Pankopanerad Spättafilé med potatispuré & tartarsås
Ugnsgratinerad falukorv med potatispuré
Pasta med handskalade räkor toppad med färskriven parmesan
Vegetariskt alternativ
kockens val
Husets Ostburgare med pommes 140:-
Halloumiburgare med pommes 140:-
Oxfilémedaljonger med pommes och bea 159:-
Kycklingfilé med varma grönsaker & Bea 125:-
Kebabtallrik med pommes vitlöksås 125:-
Krägga Herrgård
, Bålsta
Måndag Blini med löjrom, rödlök, gräslök och vispad smetana Ryggbiff med potatisterrin smaksatt med citron, dragonmajonnäs och grillad broccoli Smultronpannacotta, krossade drömmar, vaniljvisp och halloncoulis
Tisdag Tartar på kalv med friterad kapris, dijonnaise, kavring chips och Almnästegelost Rödingfilé med sojabönor , rökt forellrom, morötter, salladslök, vitvinssås, dill, gremolata och potatis Chokladfondant med hallonsorbet
Onsdag Pilgrimsmussla med blomkålspuré, brynt smör, soja och friterad jordärtskocka Örtmarinerad lammytterfilé med västerbottenkroketter, grönkål, syrade betor och kantareller Helenas äppelpaj med vaniljsås
Torsdag Blini med löjrom , rödlök, gräslök och vispad smetana Ryggbiff med potatisterrin smaksatt med citron, dragonmajonnäs och grillad broccoli Smultronpannacotta, krossade drömmar, vaniljvisp och halloncoulis
Fredag Musselsoppa med friterade musslor Skaldjursplatå . Hummer, ostron, havskräftor, krabba, räkor, rökta räkor, citronmajonnäs, rödlöksvinägrett, hembakt bröd och vispat smör Bakad choklad med lemon curd