Måndag Flygande Jacob med basmatiris. Pocherad fisk med vitvinssås. Helstekt kotlettrad med dagens sås och varma grönsaker
Tisdag Grekisk moussaka med tzaziki. Sej med gräddstuvad spetskål och rökt sidfläsk. Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker.
Onsdag Köttfärslimpa med champinjonsås och stekt potatis. Torsk med rödbetor och fetaost i creme fraiche. Helstekt kotlett med dagens sås och varma grönsaker
Torsdag Sjömansbiff med saltgurka. Fiskgratäng med räkor och dill. Helstekt karré med dagens sås och varma grönsaker. Pannkakor samt sylt och grädde
Fredag Akropolis fredags filébuffé med: Grillad fläskfilé med potatisgratäng och rödvinsås. Sotad kyckling med ceasarsallad. Panerad fisk med remouladsås. Fredagsdessert
Veckans vegetariska: Pasta med linsbolognese & riven ost