Tisdag Krämig fisk- och skaldjurssauté 145:-/135:- med krutonger och aioli
Onsdag Grillad kycklingklubbfilé 145:-/135:- med chimichurri, BBQ-sås, klyftpotatis, majscobetts och vitlöksyoghurt
Torsdag Färsbiffar 145:-/135:- med champinjonsås, wokade grönsaker och kokt potatis
Fredag Fläskschnitzel 145:-/135:- med vitlökssmör, skysås, rostad potatis och gröna ärtor Kvällsmeny Kvällssittning i matsal eller Bistro. Förrätter/Starters Pocherad vit sparris 180:- med bakad tomat, ramslökssmör, friterad svartrot samt dill Poached white asparagus with baked tomato, ramson butter, deep-fried black salsify and dill Krämig nässelsoppa 170:- med najadlax, citron, gräslök, oststicks och forellrom Creamy nettle soup with salmon, lemon, chives, cheese sticks and trout roe Pannacotta på prästost 175:- serveras på kavring och toppas med löjrom, rödlök och dill-tuile Cheese panna cotta on dark rye bread with bleak roe, red onion and dill tuile Toast Pelle Janzon 200:- smörstekt toast med tunt utbankad oxfilé samt äggula, pepparrot, rödlök och löjrom Butter-fried toast thinly pounded beef tenderlion with egg yolk, horseradish, red onion and bleak roe
Veckans vegetariska 145:-/135:- Krämig halloumistroganoff med grönsaksris och friterad tortillas