Måndag 1. Stekt strömming med potatismos, skirat smör och lingon 2. Pannbiff med stekt lök, kokt potatis, gräddsås och lingon
Tisdag 1. Fläskpannkaka på klassisisk vis serverad med lingon 2. Ost och bacongratinerad chorizo med råstekt klyftpotatis och gurkmajonnäs
Onsdag 1. Pasta Carbonara på husets vis med penne pasta 2. Stekt panerad fiskfilé med dillmajonnäs, potatismos, ärtor och citron
Torsdag 1. Tradartallrik med Prinskorv, stekt potatis och vändstekta ägg 2. Grillad kyckling med ädelostsås, potatisgratäng och smörfrästa grönsaker
Fredag s Schweizerschnitzel med rödvinssky, kryddsmör, ärtor, citron och råstekta potatis
Veckans sallad: Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök, tomat och gurka. Mjukt bröd och tzatziki Till varmrätten ingår bordsvatten, bröd, salladsbuffé & kaffe