Tisdag Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon Ångad Alaska pollock med äggsås, syrad gurka och kokt potatis Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis Vegetarisk raggmunk med getost, bakade betor och honung
Onsdag Pankopanerad kapkummel med dansk remoulad och kokt potatis Nötfärsbiff med dragonsky, bacon, karamelliserad lök och potatismos Pasta med soltorkad tomat, zucchini och riven Grana padano (vegetarisk)
Torsdag Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, sylt och grädde Marinerad kycklingfilé med tzatsiki, broccoli och rostad potatis Stekt fläskkotlett med pepparsås, broccoli och stekt potatis Vegetarisk ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag Kalvfärsbiff med svampsås, syrad gurka och potatismos Fisk- och skaldjursgratäng serveras med kokt potatis Majsbiff med svampsås, syrad gurka och potatismos (vegetarisk