Tisdag 9/12 Kycklingbröst med risotto på risoni med västerbottenost, sparris, skogschampinjoner och ostronskivling
Onsdag 10/12 Rödvinsbrässerad högrev med potatispuré smaksatt med brynt smör, picklad gurka, smetana och tryffelreduktion
Torsdag 11/12 Knaperstekt ankbröst med hasselbackspotatis, sötsyrad rödkål och sultanrussinsky
Fredag 12/12 Wallenbergare med klassiska tillbehör
Veckans Vegetariska: 159kr Köttbullar: 149kr
Lilla Hamnkontoret
Hamnvägen , Borgholm
Måndag! Det firar vi med bubbel Huula baluula, idag är det måndag och det betyde Jag tar 3! ! Äntligen
Himla-Gott
Storgatan 13, Borgholm
Måndag: VILODAG!
Tisdag: 1. Svensk stekt kycklingfilé med svampsås & vinbärsgelé samt stekt eller kokt potatis. 2. Griljerade tjocka revbensspjäll med örtagårdssky & äppelmos. 3. Sprödbakad torsk med kall skaldjursröra. 4. Dagens pasta.
Onsdag: 1. Raggmunk med stekt fläsk & lingonsylt eller stekt fläsk med löksås. 2. Sweizare (ost/skinkfylld färsbiff) med kryddsmör, gröna ärtor & stekt potatis. 3. Krämig fiskgryta med räkor & purjolök. 4. Dagens pasta
Torsdag: 1. Biff a’la Lindström med ägg, inlagd gurka, skysås & stekt potatis. 2. Riswok med strimlad fläskytterfilé, grönsaker, lök & bearnaisesås. 3. Ärtsoppa eller fisksoppa med saffran & vitlöksrostade brödkrutonger och tunna pannkakor med sylt & grädde. 4. Dagens pasta
Fredag: 1. Fläskfilégryta med lök, vitlök, paprika & potatisgratäng eller kokt potatis. 2. Hemlagad pytt i panna med ägg & rödbetor. 3. Stekt strömmingsflundra med pepparrotscreme eller skirat smör, lingon & potatismos. 4. Dagens pasta. Påskmenyn Se menyn
Måndag: KLASSISKA WALLENBERGARE med hemlagat potatismos, gräddsås, ärtor, rårörda lingon. ISTERBANDS-PYTT med stekta ägg, rödbetor, senap. LAXPASTA med vitvinssås, dill och citron
Tisdag: RAGGMUNKAR med stekt fläsk, lingonsylt. BRUNA BÖNOR med STEKT FLÄSK alt. löksås, kokt potatis. FISKSOPPA á L ORANGE. Potatis, fiskfilé, grädde, morot och purjolök med smaker av apelsin, tomat, lite vitlök och chili. Hembakat bröd.
Onsdag: PANERAD SPÄTTA med husets remouladesås, kokt potatis, gröna ärtor, citron. ÄKTA CHILI CON CARNE med oxkött och pepparfrukter. Serveras med tortillabröd, nachoschips, riven ost, gräddfil, guacamole, strimlad isbergssallad. PANKOPANERAD KYCKLINGFILE med mustig katsucurrysås, salladslök och ris
Torsdag: HUSETS SCHNITZEL med vispad örtcreme, brynt potatis, gröna ärtor, citron, ansjovis och kapris. O, SÅ GOTT! Kökets egen högrevsburgare, bröd, stekt ägg, specialdressing, pommes. . KOKT JULKORV senapssås, potatismos och husets rödbetssallad